no ja som podobný prípad tiež neviem čo študovať ale rozhodne nechcem na slovensku
angličtinu máš dobrú aj na horvátke,GJH alebo nejaké iné bilingválne čo robí aj výmenne pobyty, výlety a podobné veci...
tak neviem ako to majú evanjelici ale čo u nás boli robiť "reklamu" z jedneho katolíckeho gympla, tak tam sa museli vždy pred vyučovaním alebo hodinou pomodliť plus povinná náboženská výchova .. čo je pre mňa ako ateistu nezvládnutelné ...
učitelia sa vždy zdajú v pohode až neskôr ti budú liezť na nervy
@spidy .. no ale na horvátku sa tuším robia prijímačky, či? .. to je zrejme moc ťažké na mňa.. aj keď moja výchovná poradkyňa by ma tam s kludom poslala
a ty kam vlastne ideš? ... btw, na akúkolvek školu sa opýtam, každý na ňu nadávala
nikde sa nerobia príjmačky, berú podla monitoru plus známok plus vyznamenaní
no ja už som vlastne prvý rok na GJH a neviem si ju vynachváliť...až na to že, máme triedu na 4. poschodí a žiaden výtah.. ale ja som sa tam dostal cez primitívny matematický seminár
no samozrejme ak ideš na bilingválne tak tam sa niečo ako talentovky robia .... ale prinajhoršom je tu stále súkromné bilingválne tam berú každého
Priznávam sa, ja som tam strávila 5 rokov Tiež kvôli jazyku...No aj kedˇ je to bilingválne gymnázium, v angličtine sme mali dosť málo predmetov. Ale preberali sme vééľa veľa americkej, anglickej literatúry plus ázijskú, africkú aj latinsko-americkú a niektorí lektori sú fakt super.
A tie hodiny náboženstva nie sú až také hrozné ako si všetci myslia. Nezanechalo to na mne nijakú ujmu, práveže sme tam preberali aj svetové náboženstvá a veľa času sme strávili hlavne spochybňovaním/dokazovaním existencie onej vyššej bytosti. A jasné, že odtiaľ berú na výšku - ako už bolo spomenuté, závisí od toho, ako urobíš prijímačky alebo aký budeš mať prospech atdˇ.
@kolini od autora, ktory ako prvy african vydal knihu v celosvetovom naklade a mimo Afriky a ktory bol vyhlaseny medzi 1000 ludmi, ktori zmenili nase dejiny. Chinua Achebe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
neviem čo je na tom pravda ale ževraj na takýchto školách je pekný bordel
prečo by tam mal byť bordel?
no v anglicku alebo kde to tak robia naberú vela študentov a potom to povyhadzujú.. ale v podstate ide o to čo chceš študovať..
tak poznám pár ludí z katolíckych škôl a tí moc s vierou nemajú spoločné..
ale tak ber si to tak to som iba počul.. možno tam není až toľko feťákov a alkoholikov
zatial nemám presne určený odbor a preto chcem ísť na gympel (asi ) .. ale bavia ma jazyky..
ja nejsom evanjelička, ale katolíčka a idem tam iba kôli angličtine ale tú sa v podstate možem naučiť aj na jazykovom kurze, tak neviem
iba počul no ďakujem pekne .. moc sympatická škola mi neprišla, ale učitelia sú v pohode
no ja som podobný prípad tiež neviem čo študovať ale rozhodne nechcem na slovensku
angličtinu máš dobrú aj na horvátke,GJH alebo nejaké iné bilingválne čo robí aj výmenne pobyty, výlety a podobné veci...
tak neviem ako to majú evanjelici ale čo u nás boli robiť "reklamu" z jedneho katolíckeho gympla, tak tam sa museli vždy pred vyučovaním alebo hodinou pomodliť plus povinná náboženská výchova .. čo je pre mňa ako ateistu nezvládnutelné ...
učitelia sa vždy zdajú v pohode až neskôr ti budú liezť na nervy
a ty kam vlastne ideš? ... btw, na akúkolvek školu sa opýtam, každý na ňu nadávala
tiež pravda s tými učitelmi
tak díík @kaylee
nikde sa nerobia príjmačky, berú podla monitoru plus známok plus vyznamenaní
no ja už som vlastne prvý rok na GJH a neviem si ju vynachváliť...až na to že, máme triedu na 4. poschodí a žiaden výtah.. ale ja som sa tam dostal cez primitívny matematický seminár
no samozrejme ak ideš na bilingválne tak tam sa niečo ako talentovky robia .... ale prinajhoršom je tu stále súkromné bilingválne tam berú každého
xy škôl a každá má niečo..
ved som si aj podala na Lewisa
však práve.. podla mňa je to na 15ročnú osobu až privela možností
ja som si vybral školu podla toho ako sa mi tam cestuje takže...
jejda,.. ja neviem kam mám ísť to je strašneee
A tie hodiny náboženstva nie sú až také hrozné ako si všetci myslia. Nezanechalo to na mne nijakú ujmu, práveže sme tam preberali aj svetové náboženstvá a veľa času sme strávili hlavne spochybňovaním/dokazovaním existencie onej vyššej bytosti. A jasné, že odtiaľ berú na výšku - ako už bolo spomenuté, závisí od toho, ako urobíš prijímačky alebo aký budeš mať prospech atdˇ.
Napíš TS, ak chceš vedieť niečo podorobnejšie.
a mas moznost popro maturite si urobit odbornu statnicu na urovni C1....
maturujem tu tento skolsky rok
+ ešte dalšie normálne prihlášky
v pondelok by som mala mať výsledky z oboch gymplov, tak uvidíme
@hellium ďakujem určite ti napíšem, ak ma niečo napadne,.. zlepšila si mi názor na tú školu, tak isto aj @misterkuxo