Čo si o tom myslíte? Mám na to veľa teórií a jedna z nich je, že áno existuje. No jeden z nich vždy cíti k tomu druhému niečo viac. Potom to už záleží len na tom, či to medzi sebou vedia, alebo nie. Tak píšte aký máte na to názor vy. Som zvedavá.
jasné že hej. neverila som tomu nikdy v živote, kým som nestretla niekoho, s kým mi bolo neskutočne dobre a zároveň ma absolútne nepriťahoval, aj keď vraj neni škaredý
Existuje len ak sa muž a žena vzájomne nepriťahujú. V opačnom prípade jeden vždy trpí, očakáva a chce niečo viac, no ten druhý mu to nedokáže dať...to znamená, muž a žena sa nesmú priťahovať...(resp. ak sa priťahujú tak ide už o vzťah ako taký a nie priateľstvo)
tak isteze mam vela kamaratov chalanov ale to su len taki kamarati no. ale mala som najlepsieho kamarata chalana a dopadlo to velmi neslavne : X a preto som na toto uz prestala verit
u mňa ako to bolo najprv ma on ľúbil ja som ho odmietala brala som ho ako naj kamárata ako brata teraz ho ľúbim on mňa nechce aj tak sme dobrí kamárati existuje
prečo sa tu táto téma ZNOVU pretriasa? ale dobre...existuje..mám viac chalanov-kamošov ako báb-kamošiek...a nie, nie je tam nič viac..krista, sú mi ako bratia...podľa mňa je stupidita tvrdiť, že medzi mužom a ženou nemôže byť kamarátstvo...
@nancy456 lenže ty viac menej trpíš preto, lebo ťa on odmieta..ak by si mala možnosť, ihneď by si preskočila zo vzťahu kamarátstvo, do vzťahu partner-partnerka takže tak...
U mna konkretne to plati tak, ze existuje, ale take naozajstne moze byt az po tom, co som s nim maal vztah, aleob po otm co si vyjasnime ze proste nic nebude.. a prejde nejaky cas.
@laurittav vsimni si prispevky vyssie, kazdy melie o kamaratoch a kamaratstve ale otazka bola polozena na priatelstvo... a je rozdiel byt s niekym kamarat a byt s niekym priatel. Tieto slova nie su az tak synonyma, ked sa zamyslis. A som si myslel, ze priatelstvo medzi muzom a zenou moze byt... ale mylil som sa...
@sadistrom Áno to bola. Ja som tú otázku aj myslela tak ako som ju napísala. Viem, že je to rozdiel, dosť veľký rozdiel. Pre mňa určite. Ja mám priateľa fakt že priateľa iba jediného jedného. Ostatní sú pre mňa iba kamaráti. Podľa mňa môže byť medzi mužom a ženou priateľstvo, ale tí dvaja sa nesmú priťahovať...
Existuje A môžem povedať, že ja osobne mám viacej dobrých priateľov mužov, pretože si s nimi dokážem lepšie pohovoriť a lepšie ma aj chápu.. Väčšina ženských tém je týkajúcich sa ohovárania možno nejakých "handričiek" ale to ma vôbec nebaví.. A s chlapmi resp. mužmi sa dokážem porozprávať aj o hudbe, športe, dokážem s nimi vymyslieť toľko hlúpostí a bláznivých stávok, že sa v ich prítomnosti cítim lepšie ako medzi ženami.. S výnimkou jednej skvelej ženy, ktorá je úžasná
Ja som si najprv myslela, že ano No mýlila som sa Jeden, s ktorým sme vedeli o sebe všetko sa zo dňa na deň zmenil a prestali sme spolu komunikovať aj všetko. No pred cca rokom som spoznala iného Boli si veľmi podobný, hovorili sme si všetko každé dobré i zlé obdobie sme trávili spolu a podporovali sa Niekedy som mala pocit, že sa kamarátim zo ženou v mužskom tele, pretože zatiaľ žiaden muž mi nerozumel ako on Obľúbila som si ho a až teraz som si uvedomila, že to čo k nemu cítim nie je len obyčajné kamarátstvo, no on o tom nevie. Má dievča, ktoré nadovšetko miluje a to ma ničí. Nikdy som si nemyslela, že sa na chlapca niekedy až takto namotám, no stalo sa. On vie, že som naňho namotaná, no nevie, že až takto. Len kvôli nemu nemám chalana a všetkých odbíjam, lebo stále verím, že sa rozídu a dáme sa dokopy my dvaja. Možno som pokrytecká, ale mám pocit, že pre neho spravím všetko. To je prosto môj názor na "len kamarátstvo" medzi mužom a ženou.
Ja by som sa hrozne chcela kamarátiť s nejakým chlapom. Ale na takýchto anketách je vtipné, že ženy povedia áno a chlapi spravidla nie, takže nebudem naivná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
@hypocrit
mám veľa kamošov aj keď viem, že niektorí by chceli viac ako len kamošstvo...
ja viem, čo chcú. oni vedia, že nič nebude a aj tak sa kamošíme
» www.birdz.sk/forum/veris-na-...
» www.birdz.sk/forum/existuje-...
» www.birdz.sk/forum/verite-na...