Takto ma označila jedna moja kedysi mne najbližšia osoba. A od vtedy si nad tým lámem hlavu, neviem prísť na to, čo to vlastne znamená. Niaka idea lidi?
@pragnostick presne naopak si to predstaviť viem introvert s extrovertným myslelním takto je to ťažšie, možno ak si s väčšou skupinou ľudí chováš sa uvoľnene a priateľsky a ak si s jedným si skor uzavretejší a viac počúvaš vieš sa zamyslieť nad tým čo hovorí a nepreletia tebou len tak zbytočne jeho slová
Hmm... Tvári sa ako extrovert (napr. aby sa začlenil do kolektívu), ale v skutočnosti mu to vôbec nie je po chuti a radšej by bol s jednou osobou niekde v kľude. To je asi taký príklad keby sa pretvaroval Inak by som si to vedela predstaviť, ale vôbec to neviem vysvetliť
Chápem, som to ja. Ako však povedala @qossyend ... Nemám problém aj s veľkou spoločnosťou, nemám problém sa s hocikým o hocičom porozprávať osobne. No väčšinou som ten, čo počúva.
ide o to, že v spoločnosti zohrávam úlohu zabávača, rád komunikujem s ľuďmi, rád zachádzam do extrémov, nebojím sa urobiť na prvý pohľad absurdné veci bez rozmyslu a vehementne - som tak trocha decko
ale na druhej strane som hĺbavý, dumajúci, svoje vnútorné pocity, emócie si nechávam pre seba a nedelím sa s okolím a pod.
@all vďaka za zaujímavé postrehy Osobne si myslím, že naša osobnosť sa sporadicky alebo cyklicky vychyľuje buď do introvertného alebo opačného smeru. Častosť ,intenzita a smer závisí na tej ktorej osobnosti. Všímal si to sám na sebe, ale aj spätne, ked si spomeniem na správanie ludí ktorých som stretol.
Dotyčná osoba, ktorá ma takto označila, samu seba považuje za " introverta s extrovertným myslením" - napadá ma spojitosť s JIN & JANG.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Excentrický introvert
ide o to, že v spoločnosti zohrávam úlohu zabávača, rád komunikujem s ľuďmi, rád zachádzam do extrémov, nebojím sa urobiť na prvý pohľad absurdné veci bez rozmyslu a vehementne - som tak trocha decko
ale na druhej strane som hĺbavý, dumajúci, svoje vnútorné pocity, emócie si nechávam pre seba a nedelím sa s okolím a pod.
Takže som vlastne oboje.
Dotyčná osoba, ktorá ma takto označila, samu seba považuje za " introverta s extrovertným myslením" - napadá ma spojitosť s JIN & JANG.