Moja otázka znie... Odraza pocet lajkov u profilovky skutocnu krasu ? Je to vidno pri fotkach hlavne bab l, ktore objektivne nie su pekne hej a je tam nadpriemerne vela.lajkov preto sa pytam na vas nazor na tuto nedolezitu ale zaujimavu temu.. otazka teda
@7 za toto by som zabíjala -.- A potom ešte spolužiačky že: Prečo ma nemáš follownutú na Instagrame/Prečo si mi nedala lajk na fejsbúku? :ble: :ble: :ble:
Diky borci za postrehy. Normalne tu zacinam rozne typy komentovacov sice som zatial iba poskupinkoval ludi ktorí pid temu zajebu "omfg " a citia sa povzbudeny
Nie, lebo keď dá baba výstrih a duckface tak bude mať veľa like.. ale zasa si myslím, že pekná baba, ani nemusí dať duckface atď a tiež bude mať veľa like. Ale ono to veľmi závisí aj od toho, že koľko máš priateľov.. Baba čo má vo fl 500 chalanov bude mať určite viac like na fotke ako baba čo má 100 chalanov vo fl.. čiže je to relatívne. Ale záleží aj na počte dobrých priateľov, ktorí to lajknu aj keď tá fotka je otrasná
a v praxi sa mi to podtvrdilo, ze dotycna osoba dala tu istu fotku na instagram, ktory je pre cely svet a lajkov tam bolo o 80% menej
a dalej si vsimam skor ze tie najhorsie fotky, maju lajkov najviac
@17 ale odpoved na tvoju otazku - casto sa stretavam s tym ze aj fakt hrozne fotky (nebudeme si klamat, nie kazda baba je kocka a ma profesionalne a kvalitne fotky) maju kopec lajkov, ide len o to kolko mas priatelov a hlavne kolko z nich je takych, ze lajky maju pre nich nejaky vyznam a davaju ti ich na vsetko
ako u koho, mám pekne kamarátky, tak si vsimnem, že koľko majú lajkov k fotke..
a neriesim to, či tie like nadobúdajú len z toho lebo "bol by som iný, keby som nedal like" alebo fakt sa im tá osoba páči.
mne nedávajú často like na fotky, komenty už vôbec nie
Poznám baby ktoré zakaždým vypisujú nech im dam Like na fotky etc... ale ja väčšinou dám like len ak sa mi to páči...
A čo sa týka mňa ja to ani moc neriešim, ak je tam nejaký komentár tak odpíšem a to je vše.
na starom fb som mavala 50+ likeov, vo verejnej skupine aj 400+, na profilovke mam do 10. cize odraza to krasu? samozrejme, ze nie. odraza to to, kolko mas "priatelov", kolko z nich su ritolezi, ktori maju o teba zaujem a kolko je takych, co lajkuju VSETKO
@jakejackob neodráža krásu ... ale to kolko ma "priatelov" a ako velmi sa hraju že ju maju radi.... lebo niekedy práve ta pekna baba má možno 2 like... a nejaka... no nie až tak pekná ma 40 lebo hodila očkom minulu diskoteku na par diskomanov
vacsinou lajkuju taki, co sa denne s tym clovekom stretavaju, taki lajknu vsetko a potom nejaki znami, co nieco zavidia alebo obdivuju.ide o oblubenost a tiez kvalitu fotky alebo ako vie clovek skryt nedostatky a vyzdvihnut prednosti. vacsina dobrych fotiek je nepovsimnutych, co som si vsimla u druhych, o sebe radsej pomlcim.
netuším, ale keď vidím dajaké dievča s našpuleným ksichtom a holou ricou pred zrkadlom a na fotke 69 likov.... mi to príde že fotky napríklad likujú ľudia tým dievčatám, ktorých hlavnou "devízou" je ich výzor, trávia veľa času starostlivosťou o neho, bavia s ao tom s kamoškami....ja sa napríklad nekamarátim s ľuďmi, ktorí sú schopní strašne dlho preberať niečo také alebo riešia gélové nechty a umelé riasy, takže aj keď som krajšia jak niektoré tie holoritky tak mám menej likov
alebo napríklad keď má dakto fotku kde sa smeje a viem, že to ten človek mal v poslednej dobe blbé a že je proste super že sa smeje, tak je vačšia šanca že mu to liknem ako keby si také fotky dáva každý deň...lebo som fakt rada že sa smeje.
a očividne keď som haldná píšem veci nedávajúce zmysel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a úplne super je, keď si niekto zháňa tie lajky. :ble:
a v praxi sa mi to podtvrdilo, ze dotycna osoba dala tu istu fotku na instagram, ktory je pre cely svet a lajkov tam bolo o 80% menej
a dalej si vsimam skor ze tie najhorsie fotky, maju lajkov najviac
teda ked mi nejaku fotku olajkuje a pochvali vela ludi, jasne ze ma to celkom potesi, ale inak to nejak neriesim
a neriesim to, či tie like nadobúdajú len z toho lebo "bol by som iný, keby som nedal like" alebo fakt sa im tá osoba páči.
mne nedávajú často like na fotky, komenty už vôbec nie
tak áno, keď má niekto 1000 priateľov tak sa ani nečudujem ..
ale nejak si na tom nepotrím, mi je to úplne jedno
A čo sa týka mňa ja to ani moc neriešim, ak je tam nejaký komentár tak odpíšem a to je vše.
Zavisi od aktivity priatelov a od poctu ich priatelov, ked ich maju menej, tak tym lepsie. A vobec to neodraza tu krasu, ale krasu fotky skor.
Ale na druhej strane sú aj ľudia, ktorí lajkujú všetko bez ohľadu na predmet fotky...takže to je také rozporuplné
mám iba 13 na aktuálnej. cítim sa škaredá
alebo napríklad keď má dakto fotku kde sa smeje a viem, že to ten človek mal v poslednej dobe blbé a že je proste super že sa smeje, tak je vačšia šanca že mu to liknem ako keby si také fotky dáva každý deň...lebo som fakt rada že sa smeje.
a očividne keď som haldná píšem veci nedávajúce zmysel
a som taká krásna