Fajčenie vás môže ochrániť pred rakovinou!, myslím fajčenie cigariet, tabakových:D
Čítajte tento článok: » www.jitrnizeme.cz/view.php?cisloc... TYMTO NECHCEM PODPOROVAT FAJCENIE!! (JA SOM NEFAJCIAR). Ale treba vediet ze v kazdej zlej veci moze byt aj nieco dobre (a ja netvrdim ze to tak je aj v tomto pripade).
upozornenie ministerstva zdravotnictva..podla mna to tam urcite pisa niekto z ministerstva a dal tam pri to aj ten obrazok marihuany rofl.. vazne doveryhodne clanky
neviem, nechce sa mi to citat ale pametam ze v jednom dieli dr. Hausa predpisal jednemu pacientovy cigarety. Neviem sice naco ale mam pocit ze na rakovinu hrubeho creva alebo daco take.
no vidite nefajciari ! ked chcete byt zdravy ako my fajciari rychlo sa k nam pridajte !
necital som to cele lebo to je strasne dlhe ale tak zhruba som pochopil ze rakoviny su s kktin co porobili prepnuty ludia a ked uz tu rakovinu mate a fajcite tak to vobec neskodi ale prospieva. a aj ked rakovinu nemate to prospieva...
heh ale dobre nas klamu ked to tak je
co uz no ale tie dnesne cigarety su asi naozaj skodlive sak tam su najebane vseliake kopyta s baranov a nechty (melisko)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
necital som to cele lebo to je strasne dlhe ale tak zhruba som pochopil ze rakoviny su s kktin co porobili prepnuty ludia a ked uz tu rakovinu mate a fajcite tak to vobec neskodi ale prospieva. a aj ked rakovinu nemate to prospieva...
heh ale dobre nas klamu ked to tak je
co uz no ale tie dnesne cigarety su asi naozaj skodlive sak tam su najebane vseliake kopyta s baranov a nechty (melisko)
ale ak su predsa len zdrave tak som rad ze fajcim
Môže mi niekto v skratke vysvetliť o čo tam šlo?