Ahojte baby, chcela som sa opýtať ,hlavne tie čo si farbíte vlasy prirodzene som hnedovláska ale už asi rok si dávam blond melír v podstate už mám väčšinu hlavy blond ale teraz by som chcela zmenu vyskúšať ozaj blond farbu na vlasoch ale nechcem si veľmi
@simuulka112 vieš čo, vlasy sa ti zničia ja tak, už len zo slnka, osobne by som ti odporučil nejakú normálnu blond farbu, možno olejovú tie sú šetrnejšie, a v DM majú šampon, ktorý ti vytonuje do blond, aby si nemala žlté odtiene, plus majú aj balzam, to ti okrem toho, že ti to vytonuje aj vyživuje
blond sampony chytia len babkam na sediny
myslis, ze melirovanie vlasom neskodi, ale trvacna farba bude? omyl, je to skor naopak.
ja mam dobru skusenost s farbami od garnier, ale skontroluj si na krabicke, o kolko odtienov je farba schopna zosvetlit vlasy..
@yoshtixiang veď toto teraz už aj ovzdušie je zlé .... zhodou náhod zajtra sa chytám do DM myslíš výrobky Balea Blond spulung alebo nieco take ?
@kitty7 jasne ja by som to nechala skor na akderníčku už minuel som jej spomínala, že by som chcela ísť celá na blond ale upozornila ma, že už nebudem môcť potom prejsť na melír vraj ma už nechytí tak dobre vždy budu zvyšky z farby a ako často musím chodiť na farbenie koľko vydrží farba ?
no melir sa robi melirovacim praskom, vlasy iba odfarbuje... kym farba aj vytiahne pigment, ale aj zafarbi... aj ked sa teda moze zdat, ze melir je preto setrnejsi, nie je to tak celkom... lebo farby dnes obsahuju kopec ochrannych a vyzivovacich latok a tiez neraz pouzivaju slabsi peroxid... ja osobne som teda mala z blond farby menej znicene vlasy (naopak boli krasne, leskle) v porovnani s melirom (mne sa vlasy ani nestiepia, ale blondave som mala rozstiepene)
no a blond farba sa ti v podstate nevymyva, mozno strati trosku ten lesk casom a jemne zozltne, ale kedze to nie je prekytie tvojej farby vlasu, ale odfarbenie a zafarbenie, tak proste to vydrzi, kym neodrastie.
ja som mala svoje vlasy take hnedo-sivo-blonďave taka myšacia farba a skusila som blond šampon ale vobec mi nechytilo :/ aspoň keby sa mi trošku zosvetlili vlasy ale nič :/ neskôr som si dala farbu a pekne mi chytilo ale myslím si že na melír šampón tiež nechytí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
myslis, ze melirovanie vlasom neskodi, ale trvacna farba bude? omyl, je to skor naopak.
ja mam dobru skusenost s farbami od garnier, ale skontroluj si na krabicke, o kolko odtienov je farba schopna zosvetlit vlasy..
@kitty7 jasne ja by som to nechala skor na akderníčku už minuel som jej spomínala, že by som chcela ísť celá na blond ale upozornila ma, že už nebudem môcť potom prejsť na melír vraj ma už nechytí tak dobre vždy budu zvyšky z farby a ako často musím chodiť na farbenie koľko vydrží farba ?
no a blond farba sa ti v podstate nevymyva, mozno strati trosku ten lesk casom a jemne zozltne, ale kedze to nie je prekytie tvojej farby vlasu, ale odfarbenie a zafarbenie, tak proste to vydrzi, kym neodrastie.