Zdravím
Chcela by som sa opýtať na farby Manic Panic a Directions - mám nevýrazné, hnedé vlasy a chcela by som šedé (prípadne ombré) zároveň sa vyhnúť peroxidu.
Šedú som chcela získať zmiešaním Manic Panic Raven s ich Pastelizerom, možno tmavšou ver
aj tak to musíš najprv vyperoxidovať aby ti chytili. Ja som mala od Directions Blue lagoon chvíľu na ofine (teda snáď sa ten odtieň tak volal a keby som nemala podklad biely tak nechytí.
directionkz a manic panic je skoro to iste len manic panic este menej nicia vlasz
ughm.. no ale bohuyial sa musis roylcit y tzmito farbami ak si nechces peroxidovat vlasz onz chztaju len na uplne biele podkladz proste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ughm.. no ale bohuyial sa musis roylcit y tzmito farbami ak si nechces peroxidovat vlasz onz chztaju len na uplne biele podkladz proste
Ale s directions som spokojnejsia ako s manic panic....takže chod radsej do directions..