@antifunebracka na taketo srandy je uz vazne velmi neskoro, respektive skoro.. to ze markiza da dokopy ludsky odpad(prostitutky,asocialov,alkohlikov,nezamestnanych pologramotnych chudakov) a tam ukazuju ako sa tieto individua hadaju a doja kravy a ja neviem co este tam robia lebo som to videl mozno tak 10 minut za zivot..toto je presny obraz slovenska lebo to vysielaju asi preto ze to ma sledovasnost logicky..
@hadimistr ja to kukam, aj vyvolenych, a vobec to neni az take primitivne, ako by mnohi cakali. sutaziaci v oboch show su DOST inteligentni aj pracoviti a musim povedat, ze celkovo je to fakt na dost dobrej urovni. uplne dno bolo mama ozen ma, abo buckovci ci slnko seno slanina. abo extremne rodiny. to bol hnoj, toto je oproti hentomu nebe a dudy
jedine co obdivujem su ti ludia co vyberaju tych ucinkujucich lebo najst tolkokrat po sebe taku tupotu, na to treba asi aj talent. (aj ked zas na slovensku to nie je az take tazke ale aj tak)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@hadimistr na farme sú aj normálni ludia. tak pol na pol z debilmi