ahojte, nevie niekto či je chémia ( laborant) velmi tažká???...pretože rozmýšlam, či tam mám ist... ...a myslíte, že by som mala šancu sa dostat z gympla na výšku?...dakujem za rady
je to fajn škola a nemusíš ísť ani na vysokú a rovno po strednej môžeš ísť do lekárne i keď za menší plat než magistra; a čo a týka náročnosti tejto strednej školy tak mám zopár kamarátov čo to študujú v Košiciach a vraj sa to dá v pohode, pracuješ v labákoch, už tam vyrábaš lieky, získavaš poznatky z botaniky a pod. a je to lepšie predpríprava na štúdium farmácie potom na vysokej škole
ak je tá škola o biflení to by mi ani tak nevadilo, ale chémiu moc nemusím... ...to ma strašne od toho odrádza...kebyže viem, že sa z gympla dostanem na farmáciu, tak neváham a idem tam...do rité...no...ale ináč díks
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a ano,uhadla si,je to narocne dost,cela farmácia je narocna a o chemie sa ti bude snivať.
ale na strednú