Študujem na Obchodnej akadémii a chystám sa na výšku, strašne ma baví aj mi ide účtovníctvo, tak som samozrejme rozmýšľal len nad Nitrou alebo Blavou, nakoniec si asi ako prioritu zvolím tú Nitru na odbor učto čo ma zaujíma je, aké je to tam ť
zbožnujem ludi ktorí vyjadruju nazor že za to že je to slovenska polnohospod. univ. tak je to len hnojarina.. hnojarina tam je možno ja jednej fakulte.. ak sa zaujimate o tu školu tak ste si mohli zistiť že je to 2. najlepšie Ekonomicka fakulta na škole po KE.
Čo sa týka prijimačok mne vraveli aj na nete je písane že beru na zaklade prijimačiek CJ, MAT/EKN alebo podla SCIO testov ak máte percentil rovnaký alebo vyšší ako 75. Vela šťastia, možno sa o tok vidíme
Nie, nie .. ja si to práveže nemyslím, ja chcem ísť tiež študovať na túto školu ale iný odbor, kamarát chcel ísť na ekonomiku, že by sme išli spolu na rovnakú výšku, ale myslel si, že je to zamerané na poľnohospodárinu... takže tak som to vôbec nemyslela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Čo sa týka prijimačok mne vraveli aj na nete je písane že beru na zaklade prijimačiek CJ, MAT/EKN alebo podla SCIO testov ak máte percentil rovnaký alebo vyšší ako 75. Vela šťastia, možno sa o tok vidíme