Čaute. Tento utorok som robila prijímačky na gymnázium Federica Garcíu Lorcu a dostala som sa tam. Teraz som v osmičke a tak sa chcem opýtať tých, čo majú s touto školou nejaké skúsenosti, ako to tam funguje pripadne na akej mentálnej úrovni sú žiaci.
Lebo sestra mi hovorila, že tam sú feťáci (ale to asi na každej škole bez ohľadu na náročnosť) a nie som stotožnená s absenciou testov z matematiky na prijímačkách, takže sa obávam na akej úrovni sa tam tento predmet vyučuje. Prípadne či to nie je úplná diera so znudenými učiteľmi, lebo z takej som už raz vyliezla a nechcela by som to zažiť znova.
@dekubit A je to problém v tebe alebo v kolektíve? Lebo chcem zistiť aký typ ľudí tam chodí a či to je pre mňa ako osobu s prioritne jednotkami na vysvedčení primeraná úroveň, lebo sa chcem ďalej rozvíjať a nie stagnovať na nechápavosti a nízkom IQ spolužiakov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty