aleboo Pošli to ďalej, naozaj vrelo odporúčam, ak si to nevidela..alebo My sister´s keeper, ak si chceš poplakať, ale aj pri Pošli to ďalej budeš plakať..alebo The Runaways.. a ešte vrelo odporúčam Moja prvá láska.. kráásny film
@ciernaruzicka My sister´s keeper som videla, uzasny film...
podobné filmy ako su P.S: I love U/Man on fire/7 pounds/Pursuit of Happyness/I´m legend/... a tak dalej... take placlive ale maju nieco do seba....
aaa Disturbiu som videla, tiez super... nieco na taky sposob by som si chcela pozret, lebo nehcem mat smutnu naladu cely vecer a zamyslat sa nad roznymi vecami... bodol by nejaký thriller, zadne horory, lebo potom v noci nevytrcim nohu spod paplona a budem kukat stale na strop alebo do dverí či tam nikto neni, blbe myslienky
Ahojte, prosim vas hladam jeden film , bolo to nieco o ucitelke ci profesorke na asi americkej skole , vacsie deti, skor studenti, ucitelka ovladala bojove umenia ale viac si napamatam, videl som len ukazky a je to uz davno.
Nehovori to niekomu nieco , neviem sa dopatrat nazvu filmu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
aleboo Pošli to ďalej, naozaj vrelo odporúčam, ak si to nevidela..alebo My sister´s keeper, ak si chceš poplakať, ale aj pri Pošli to ďalej budeš plakať..alebo The Runaways.. a ešte vrelo odporúčam Moja prvá láska.. kráásny film
Naposledy som pozeral Disturbia,dost dobré.
ale ak chceš tak silou mocou tak si pozri shutter island.
podobné filmy ako su P.S: I love U/Man on fire/7 pounds/Pursuit of Happyness/I´m legend/... a tak dalej... take placlive ale maju nieco do seba....
aaa Disturbiu som videla, tiez super... nieco na taky sposob by som si chcela pozret, lebo nehcem mat smutnu naladu cely vecer a zamyslat sa nad roznymi vecami... bodol by nejaký thriller, zadne horory, lebo potom v noci nevytrcim nohu spod paplona a budem kukat stale na strop alebo do dverí či tam nikto neni, blbe myslienky
aaa ten tvoj druhý typ, idem mrknut trailer, uvidime ci ma to nejako uputa
a shutter island sa oplatí pozrieť, je to pomerne nový film ale jeden z mojich naj.
aaa s dicapriom filmy mam rada, hlavne pocatek ^^
pidi hajhzík - komédia
pach krve 3 - horor
Nehovori to niekomu nieco , neviem sa dopatrat nazvu filmu.
Dakujem moc