Ahojte birďáci! Čo hovoríte na filmy s drogovou tematikou? Ja som ich pred časom nemusela ale zistila som, že sú to fakt kvalitné filmy vzhľadom na to, že sú vždy nakrútené podľa skutočnej udalosti. Tak napríklad Cidade de deus(Mesto bohov), ktoré som vid
Kokain som videl ostatné nie, tak neviem posúdiť. Kokain bol fajn, ale celkovo také filmy nemusím, skôr mám rád z väzenského prostredia ( Väzenie, Zelená míľa, Útek z väznice Shawshank...)
Iste, aj také filmy sú fajn, síce som z nich videla iba míľu, ale bolo mi povedané, že shawshank je dobrý, v podstate všetky filmy, čo sú natočené podľa skutočnej udalosti.....A tou zelená míľa je nie?
Zelená míľa nieje podľa skutočnej udalosti, napísal to Stephan King (ujo píše horory - tam to zaraďujú). Trainspotting je fajny, requiem je dosť dobrý a aj čo sa umeleskosti týka dosť dobre urobený (komu sa páčil skúste si pozrieť Pí, je to od toho istého režiséra, nie je síce o drogách, ale i tak) no a fear & loathing vedie čo sa halušiek týka. asi toľko k filmom s drogovou tematikou, viac mi teraz nejak nenapadá. Pekný večer!
2 naozaj cool filmy o mladych a o drogach ktore tu nevidel napisane su KIDS a WIR KINDER VON BAHNHOFF ZOO .... mozno tazsie zohnat ale ak sa vam to podari stoji to zato
Tak som si konecne pozrela vcera ten requiem a treba uznat, ze mate pravdu. Fakt nářez.V porovnani s ostatnymi filmami o drogach je tento najbrutalnajsi.
no ja mam rada filmy s drogovou tematikou, medzi moje najoblubenejsie patri Trainspotting, niekolkokrat spominany Fear and loathing in Las Vegas, „A Scanner Darkly“-velmi zaujimavo rieseny film, odporucam... a napr. aj Spun-to bola haluzz... a z ceskych Pernikova vez...
fu.. kokain moze byt, ale pernikova veza je lepsia.. a na requiem sa chystam, aj ked mi to teda s mojimi roznymi psychotickymi stavmi velmi neodporucili pozerat.. ale neda mi to, ked o tom vsetci basnia..
Trainspotting je naozaj dost dobry film. Este tu niekto spominal Samotarov, to je uplne genialne...moj najoblubenejsi cesky film Tam jak ten jeden dosiel na navstevu k druhemu cely nafetovany a vravi, ze jaka skvela muzika a ten druhy sa na neho pozrie, ze co blaznis ty vole, dyt to je statni hymna tak toto ma totalne dostalo Sory, ja si uz nepamatam presne ako to bolo, len pointu som chcela zachytit
naj film Blow-Kokain , Americky gangstar , Trainspotting , Po krk v extaze , Rychla akce o drogach asi secko co som videl no aste mozno aj Alpha dog pozri si » mikedenik.blog.cz/0708/drogovy-fi...
No ja ich mám dosť napozeraných... 99%, ktoré sa tu spomínali, dosť ma bere táto tematika... Asi najhlbší zážitok vo mne nechal Requiem for a dream... Kokain dobrý, Zdesenie a hnus v Las Vegas perfektný Trainspotting klasika, ale ľúbi sa mi... A Perníková Vež ma tiež veľmi milo prekvapila... Ale aj tak mám najradšej knihu od Radeka Johna - Memento... Ak Vás zaujíma tematika drog radím prečítať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Tak teda díky za tip.
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
Už sa mi konečne podarilo aj Vidieť Wir kinder vom bahnhof zoo..odporucam si to pozriet
ale lepsie e si to najprv prečitať až potom pozreť
filmy o drogach su dobre, moje najoblubenejsie napr ja po pozreti requiemu by som nikdy neokusila heroin