Ja som videla Alice,Sleepy Hollow,Edward Scissorhands,Corpse Bride zatiaľ........ Niektoré som videla už dávnejšie,ale mám rada filmy/animované takéhoto typu a v Corpse Bride je pekná klavírna pesni
videl som Vincent,Sleepy Hollow,Mars Attacks!,Ed Wood,Batman Returns,Edward Scissorhands,Batman,Beetlejuice,Corpse Bride,Charlie and the Chocolate Factory,Big Fish,Alice in Wonderland,Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
Batman, Nožnicovoruký Edward, Batman sa vracia, Ospalá diera, Planéta opíc, Veľká ryba, Mŕtva nevesta Tima Burtona, Charlie a továreň na čokoládu, Sweeney Todd ( ale nie dokonca ), Alica v krajine zázrakov a páčili sa mi všetky....musím pozrieť aj tie staršie
Videla som všetky jeho filmy, aspoň v tomto presvedčení žijem. Najviac sa mi páči Vincent, moja srdcová záležitosť Beetlejuice, Big Fish, Sweeeney Todd, Corpse Bridge....vlastne, každý má niečo do seba a každý si rada pozriem.
Edward Scissorhands, Nightmare Before Christmass, Alica, Corpose Bride, Big Fish, Batman, Batman sa vracia, Planéta opíc, Charlie, Sweeney Todd, Frankenweenie...
Geniálne filmy no aj tá jeho krátka animácia inšpirovaná Edgarom Allanom Poe-om - Vincent
videla som ich viac než dosť, len jedno mi je ľúto - je to vynikajúci režisér, vie vytvoriť skutočne jedny z najlepších atmosfér zo súčasníkov, je veľmi špecifický, ALE - mohol by byť lepší. pre mňa osobne jeho scenárom niečo chýba a hudba ako bola v Coprse Bride a Nightmare je až príliš atmosferická a nič viac. preto mi pripadal skvelý Sweeney, čo je vlastne postarší muzikál (skvelá kamera!). každopádne, je to týpek, vie čo robí a vidno to aj na ostatných filmoch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
páčila sa mi väčšina
Big Fish bol taky pekny dojimavy film ale predsa len trocha nudil, Ewana mam zafixovaneho ako Rentona a to uz asi neprekona.
A Ed Wood bol super, zas najlepsia rola SJ Parker
No a Edward Scissorhands je jeden z mojich oblubenych filmov vobec
a Nightmare before Christmas je síce z jeho dielne,no on to nerežíroval, čo trošku aj vidno
Edward Scissorhands, Nightmare Before Christmass, Alica, Corpose Bride, Big Fish, Batman, Batman sa vracia, Planéta opíc, Charlie, Sweeney Todd, Frankenweenie...
Geniálne filmy no aj tá jeho krátka animácia inšpirovaná Edgarom Allanom Poe-om - Vincent
alebo jeho vlastná animácia o ňom
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
Charlie and the Chocolate Factory
Big Fish
Sleepy Hollow
Ed Wood
Beetlejuice
Vincent
a starý Vincent je úžasná drobná vec