ľudia, prosím vás poraďte, ja som sa už dávno registroval na nejakú stránku, v lete mi na e-mail prišlo, že mám zaplatiť okolo 30, a keďže som mal ďalší mail, že som vyhral 5 miliónov dolárov, bral som to tak, že odo mňa chce iba niekto peniaze, teraz nám
@2hotdog12 - chce to mozog keď sa niekam registruješ.
@kokosovyorech - mno podľa mňa sa mýliš, pokiaľ to majú v zmluvných podmienkach (to je to čo každý zaškrtáva že čítal a súhlasí, ale v skutočnosti to nikto nečíta), tak je LEN A LEN jeho problém, že si to neprečítal. jedine ak by daná stránka mala veľké nápisy "registruj sa zadarmo", vtedy sú žalovateľní za klamlivú reklamu/zavádzanie.
mne uz chodi uz druhy rok neco na email aj exekucia uz meska rok este mam chlebicky pre nu z pred roka ale neplat nic pripaden im napis nieco pokecaj si snimi atd
jj aj mne sa pred nejakym casom podarilo tak nesikovne zaregistrovat...asi pred tyzdnom mi prisiel mail ze podanie na sudne konanie v Brezne alebo nejak tak....ale ak sem pride exekutor tak nic nemozu lebo som sa registrovala ak o JaneHonda
ak ti to prišlo meilom tak to vobec neries ja mam denne takychto emailov 5 je to jednloznacne podvod na exekuciu potrebuju sud a kazdy rozumny sudca to zamietne pretoze zmluva uzatvorena cez intarnet nie je zmluva.
v praxi to funguje tak ze ti poslu zo sidla tej internetovej stranky zmluvu na podpis co predpokladam neposlali takze nemaju za co od teba brat peniaze ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
tak toto:
» kauza.antonak.eu/...
@kokosovyorech - mno podľa mňa sa mýliš, pokiaľ to majú v zmluvných podmienkach (to je to čo každý zaškrtáva že čítal a súhlasí, ale v skutočnosti to nikto nečíta), tak je LEN A LEN jeho problém, že si to neprečítal. jedine ak by daná stránka mala veľké nápisy "registruj sa zadarmo", vtedy sú žalovateľní za klamlivú reklamu/zavádzanie.
V skratke - Realne mu nic nehrozi kym nepodpise papier.
Koniec koncov, nic mi nebrani tam zaregistrovat koho len chcem.
v praxi to funguje tak ze ti poslu zo sidla tej internetovej stranky zmluvu na podpis co predpokladam neposlali takze nemaju za co od teba brat peniaze ...