Cau, mám o chvíľu 13 rokov . Viem že som na to mladá ale začínam mať veľkú fóbiu...proste vždy snívam že s niekým budem chodiť a keď sa to naplní poviem že Áno tak sa ako keby toho bojím a vyhybam sa. Dnes som sa mala stretnuť a utiekla,bala.ako pomoct?
@zustinka003 Myslím že práve preto máš strach, pretože na to ešte nie si pripravená. V 12 alebo aj 13-tich je naozaj strašne skoro na nejaké skutočné vzťahy, jediné čo tým dosiahneš je akurát to, že by si o 2 mesiace na birdz písala o tom ako ti zlomil niekto srdce a ako sa z toho dostať (a to je ešte ten lepší prípad, mohlo by sa stať že budeš chcieť vedieť či nemôžeš byť náhodou tehotná). Na dievčatá čo začínajú takto skoro potom neskôr chlapci pozerajú ako na šľapky iba na potešenie.
A inak, ja som ako alex o koment vyššie, ja mám 19 a z týchto vecí mám strach.
To je skor hanblivost nez fóbia z lásky.. Ja som taká doteraz nervózna hanblibka, ale tak co uz no, gény sa nezaprú pockaj si aspon do 15 a neries kraviny. V tvojom veku som sa chodila korculovat s kamoskou alebo hrala s bratrancom pocitacove hry.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Sranda je, že v 13r. sa dieťa hraje s hračkami. A ona tu rieši vzťahy.
ja mám 19 a u mna to nenormálne je
A inak, ja som ako alex o koment vyššie, ja mám 19 a z týchto vecí mám strach.