Čo by ste odkázali svôjmu o 10 rokov mladšiemu ja?
Za tú krátku chvílu, čo tu som, som zistil, že ste tu naozaj rôzni ľudia. Každý má svoj jedinečný príbeh, svoje starosti a radosti. Starosti a radosti sa však s vekom menia a tak mi napadlo sa spýtať, že čo by ste odkázali svôjmu mladšiemu ja?
1. snaz sa dokoncit tu skolu na ktorej si a nezmen to, ten jazyk sa ti este zide
2. v ziadnom pripade nechod do Ceska
3. krestanstvo je zlo
4. nesnaz sa prisposobit spolocnosti, najdi si vlastnu cestu vo vsetkom, raz za to budes vdacna a nebudes sa citit, ze si stravila privela casu snahou o veci, co su sice normalne, ale mozes ich osrat, lebo nie su pre teba
a mozno este:
neboj sa, raz sa to vsetko spoji dohromady a cely tvoj zivot a vsetko co si zazila bude davat zmysel a budes presne tam, kde sa citis doma, s karierou, ktoru presne chces, clovekom, ktory ti idealne sedi a doplnas sa s nim.. raz to bude okej, aj ked teraz to vyzera, ze nic nedava zmysel
@kelly152132@3 Kto vie čo by si poradila tvojmu dnešnému ja tak o desať rokov neskôr. Páči sa mi, že sa momentalne cítiš tak, že si na správnom mieste a so správnymi ludmi
Že aby neľutovalo, že sa mu nedarilo viac v babách. Nič také nestratilo, ba práve naopak mnohé naučilo a v mnohom sa utvrdilo. Je lepšie byť sám sebou ako sa opičiť po spoločnosti, lebo to prikazuje doba a vek..
@samsebou30@11 To je pekná myšlienka. Chápem, že z toho vzniká frustrácia, keď sa nedarí s dievčatami, ale nakoniec sa to vždy nejako spraví. A ako hovoríš, veľa sa človek aj naučí. Najhoršie je, keď mladí ludia sa snažia zbaviť za každú cenu štítku "panna" či "panic" . Ja mám 23 a ešte som žiadne dievča nemal. Nemám pocit, že som ukrátený o niečo. Starám sa momentálne o moje štúdium a keď príde správny čas, tak aj to vysnívané dievča sa ukáže isto.
Pekne, páči sa mi čo by si si odkázal. Ďakujem za koment
@skadoosh@14 tak bodaj by, no ale aj tak keď sa zakladá na oslovovaní zo strany chlapa, tak je to horšie.. A keď aj oslovíš, môžu ťa považovať za úchyla alebo ťa tak odpálkujú, že utrpí sebavedomie, až potom chlap vôbec rozmýšľa, či to má vôbec nejaký zmysel oslovovať. Tak ja už teda kašlem na nejaké dobiedzanie, tak čo zmierim sa že som sám, sama ma musí chcieť.. Ale celkom dobre zvládam samotu, aj keď no dievča by som stále dosť pochopiteľne chcel.
Som na tom ale horšie, ja som sa v 23 tak nestrachoval o to či bude dievča, myslel som že sa to uprace. To bola ešte vysoká škola, nevidel som to biedne. Ale čo teraz, keď už pravujem a aj keď tak ako dnes niekam vybehnem ako na kúpalisko, tak čo sa tam také má zmeniť, keď hoci je tam kopu žien a aj dievčat, no ani jednu nepoznám, tváre neznáme a nebudem sa strápňovať nejakým preslovom za “frajerika”. V 23 rokoch sa mi s babou najviac darilo, tam som bol s babou 2 mesiace. Odvtedy som sa nedostal ďalej a neprekročil som túto hranicu. Vtedy to bolo najnádejnejšie.. Teraz už radšej v nič nedúfam a niekde nejdem s tým tak, že tak teraz sa mi to podarí. Som na tom ale horšie, mal som zásady, tak som panic, lebo čakal som na pravú a v 23 na to nestihlo prísť. Tak je to dosť divné, ale už to neriešim.
@skadoosh@19 hľadám, no žiaľ cez ten nádejný link, čo mi poskytla thunderstorm som nemal na konci možnosť výberu zdravotnej poisťovne aspoň na čiastočné preplatenie. 😏 Svietila tam Dôvera a ja mám Union a ceny začínali od 29€ za sedenie po nejakých 69€, čo je nákladné, keď má byť tých sedení viacero.
@skadoosh@25 Nie... skôr ide o to, že niekedy sa netreba príliš snažiť o niečo. Menej je niekedy viac. Keď sa človek príliš snaží, niekedy mu unikajú detaily, lebo je príliš sústredený na cieľ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
2. v ziadnom pripade nechod do Ceska
3. krestanstvo je zlo
4. nesnaz sa prisposobit spolocnosti, najdi si vlastnu cestu vo vsetkom, raz za to budes vdacna a nebudes sa citit, ze si stravila privela casu snahou o veci, co su sice normalne, ale mozes ich osrat, lebo nie su pre teba
neboj sa, raz sa to vsetko spoji dohromady a cely tvoj zivot a vsetko co si zazila bude davat zmysel a budes presne tam, kde sa citis doma, s karierou, ktoru presne chces, clovekom, ktory ti idealne sedi a doplnas sa s nim.. raz to bude okej, aj ked teraz to vyzera, ze nic nedava zmysel
nechlasci toklo
a viac si ver, všetko zvládneš
Pekne, páči sa mi čo by si si odkázal. Ďakujem za koment
Som na tom ale horšie, ja som sa v 23 tak nestrachoval o to či bude dievča, myslel som že sa to uprace. To bola ešte vysoká škola, nevidel som to biedne. Ale čo teraz, keď už pravujem a aj keď tak ako dnes niekam vybehnem ako na kúpalisko, tak čo sa tam také má zmeniť, keď hoci je tam kopu žien a aj dievčat, no ani jednu nepoznám, tváre neznáme a nebudem sa strápňovať nejakým preslovom za “frajerika”. V 23 rokoch sa mi s babou najviac darilo, tam som bol s babou 2 mesiace. Odvtedy som sa nedostal ďalej a neprekročil som túto hranicu. Vtedy to bolo najnádejnejšie.. Teraz už radšej v nič nedúfam a niekde nejdem s tým tak, že tak teraz sa mi to podarí. Som na tom ale horšie, mal som zásady, tak som panic, lebo čakal som na pravú a v 23 na to nestihlo prísť. Tak je to dosť divné, ale už to neriešim.