bojim sa napr ked idem zapnut nieco do elektriky aby to nevybuchlo a nezabilo to niekoho, normalne stale ked nieco zapinam, tak cakam na smrt
alebo bezne mam myslienky typu: "Co ak zaspim a uz sa nikdy nezobudim?"
Rozhodne sa ale bojim pavukov a hmyzu. Ja by som ani soferovat nemal, lebo mi vleti nejaka mucha do auta pocas zajdy a vsetkych zmasakrujem ked sa razu zlaknem, zacnem panikarit a stocim s autom niekde dopice...
Vytahy, balkony, sacky, noze, ohen, sklo...
vela vela toho je
alebo hoci ked niekto natiahne ruku ze ma ide "akoze udriet" mne uz v hlave preleti scena, ze ako sa uhnem, stratim rovnovahu, padnem na zem, hlavou o nejaky roh/kamen/sklo a umriem...
JA VIEM SOM CHORY
ale este mi nikto nic na to nepovedal, cize to nieje nejak viditelne velmi, cize to nieje az tak zle
ak to bude zle, tak sa pojdem liecit, alebo myslite, ze uz je to zle?
Pocula som,ze existuje fobia,ale to je uz tazsi pipad z dotyku.Ked mas tuto fobiu,bojis sa ist medzi ludi,aby nahodou niekto do teba nenarazil,neobtrel sa.Mozno je to aj posadnutim cistotou.Videla som jeden dokument,ked zena mala strach z trblietavych filtrov.Liecila sa tak,ze sa nimi potierala.
Podla mna tie chore predstavy a podobne raz prepuknu a v 40ke budem na psychiatrii na tabletkach a vymyvani mozgu...
Uz som s tym aj zmiereny . Jeden moj kamos(26) tak skoncil, myslim ze si ma uz nepamata... Isiel oproti mne v meste a ani pohladom nezavadil(co je fakt niekedy tazke)
Vymyli mu mozog... Teraz je uz v pohode a robi uctovnika v nejakej firme.
Bol som ho aj pozriet na psychiatrii a nebolo to az tak zle no
Ueee, ja mam strach z hmyzu, specialne cervikov a skorov a ucholakov..., duchov a im podobnych (po zhliadnuti tohoto videa
z tmy... to nie dlho; z hromadnej dopravy v case dopravnej spicky a z lesa, najma takeho tmaveho, ktovie, co tam na teba vyskoci...jo a este z vtakov na zachode... kedysi nam normalne na zachod cez taku sachtu padali vtaky, tak sme ich potom pustali cez cely byt von... Tie, co tam padli pocas dvojtyznovej dovolenky, to neprezili
ja sa bojim burok a ked som bola mala bala som sa lietadiel, vzdy ked nejake letelo, utekala som domov a este donedavna som sa bala zubarov ale to mam uz za sebou
spravne ani mne nie je po vôli vstupit ci do jazera ci do mora, ked nevidim na dno
a mam strach z vysok a plazov (hady, dazdovky...), pavuky mimochodom zboznujem, hmyz v pohode a najradsej mam cmeliaky ale nie na obed, ale preto, ze su mile tucnucke pomalicky lenivo si lietaju, su uzitocni opelovaci, a chranene su, nezabijajte ich
trochu sa bojim samoty. ale len trochu, mam to pod kontrolou . ale mam fobiu zo strachu. Bojim sa toho, ze sa budem niecoho bat. Teraz nemam strach z nicoho bezneho ako napr. hady, hmyz, pavuky, vysky, uzavrete priestory,... ale skratka sa bojim ze raz pride nieco coho sa budem velmi bat a bude ma to strasne obmedzovat.
ja mam fobiu z burky... strasne sa bojim ze do mna vpali blesk alebo do domu kde byvam a este sa bojim vytahov fakt... radcsej pojdem po schodoch na ste poschodie ako nastupid do vytahu ale to je asi tak vsetko orinicke je ze ked sme boli na vezi s kamosmi vysokej cca 200 mestrov ja jediny som bol v pohodke oprety o zabradlie
tak ja mam arachnofobiu, zlaknem sa fakt hocijakeho, aj malickeho pavucika(az si sama pripadam smiesna)a bojim sa aj elektriny, ze ma tak riadne potrasie =D a este strach z osi, cmeliakov, vciel,ale zabit by som ich pritom nedokazala.A odkedy ma ustipla vcela tak sa ich bojim este viac
@Kiki [20]: No, spadli cez taku tu sachtu co mame za zachodom. Take to, kde je vodomer a potobne srandy... a kedze byvame na prizemi, spadli az k nam a potom zrazu v najnevhodnejsej chvili zacali skriekat ubohemu cloveku za chrbtom a lietat a narazat do stien... to sa ti aj prestalo dat s*at v takej chvili
mayo nesi chory ja tiez mam niekedy take vypadky ze dajme tomu idem po ulici a sa potknem ..a uz sa vidim zo zlomenimi kostami rozbitou gebulou atakdalej prosto zvelicujem a vzdy ma napadne ten najhorsi ujraz aj pri obycajnej blbosti
aj mne sa to stava ale mne v takych blbostiach ... neviem ci je to fobia ale je to primitiffna vec...napriklad ked lezim na gauci a mrkam na telku a wedla jr stolik .. tak mna napadaju thake veci ze sa postavim a nohou zhodin stolik a zabije ma tho ... alebo v skole ma napada thake ze idem po ulicke k tabuli ,zakopnem a vseci sa zo mna smeju ... neviem ci je to fobia mnoo.....a bojim sa na smrt pavukou !!!! ...
Mám strach z výšok, keď idem po schodoch, čo majú medzi sebou diery. A niekedy sa bojím, keď idem po takom veľmi dlhom moste a podo mnou je široká rieka (Dunaj). Mám strach, že sa most zrúti. A nechodím výťahom, lebo by sa mohol zaseknúť (stáva sa to). Ale pavúkov sa nebojím...
Ja sa bojím ked je tma v noci a ja musím prejst celým bytom -je dlhý- nebojím sa tej tmy konkretne ,ja sa bojím že niečo na mna vyskočí,že tam bude niečo strašné... Preto vždy ako šibnutá porozsvecujem svetlo v celom byte a postupne ho zhasínam ked prejdem izbou a bežím k dalšiemu svetlu. No stáva sa mi to iba ked som sama doma.
ja neznášam ked naši spia a ja som sam hore a všetko puká.ked idem večer domov sa stále pozerám za seba nemám s toho dobrý pocit.nech si mysli každý čo chce ale mam strach z niektorých veci.idem v noci na WC a rozsvietim cely dom.neviem čo mám robit
ja mám fobiu z fica, ked vydím jeho brontosaure obočie,potom z janka tribulu ktorý vždy na konci reportáže dá také teplé ponaučenie že sa mi zcvrknu gule
Mam fobiu, nie strach, z dazdoviek, z hlupych ludi, co nevedia ako narabat so silou/polovica petrzalky, reps. skiny/, mam strach o svoju rodinu, ze sa im nieco stane, mam strach o mojich priatelov, ze im nejako ublizim, alebo ze to nejako pokazim, mam strach o moje zvierata, o moje mravce, mam strach z nadprirodzenych veci, pricom sa im trochu aj venujem, mam strach z jedovatych hadov a os, srsnov a trochu aj vciel, pricom chovam mravce, a ta skupina hmyzu je rovnaka ako vcely a other, Hymenoptera... .
Ja mam strasny strach z rebrikov, sklenenych schodov a v podstate aj z vysok, ale ten je nejak prekonatelny no a este z vytahov v mrakodrapoch, hlavne ked to ide smerom nadol...
hm..........ja mam brutalnu fobiu z bodoveho hmyzu(osy, srsne a spol.)a z predcasnej smrti, ked si nestihnem uzit zivot naplno.........cize trpim psychickym ochorenim.....cize som cvok.......ale to ani nepotrebujem mat fobiu....lebo cvok by som bola aj bez toho...
Aj ked idem neskoro potme sam domov bojim sa ze ma unesu mimozemstania toi mam asi s tych videi v youtube uz som sa takych videi upozeral az az a z tych dokumentov o ufo v telke asi to obmedzim
Ale minule som sa snazil prekonavat strach isli sme s kamaratmi na chatku do lesa a a jeden kamarat zabudol dat otco vi kluce tak sa musel vratit a tak som zostalk uple sam v lese az do 11 hodin v noci kim prisli no bol to nervak no lebo po tom lese dookola chodil diviak ci co vzdy tam daco praskalo ale pootom som si pomali zvikal a vzdy som sa snazil prekonavat strach som si uvedomil ze to zviera co tam chodi si zhana potravu a tiez sa boji a chce zit a ak mu nic neurobim ja atak ani ono mne a uz som sa tak nebal.
Nenávidím výšky... Vtedy sa vždy trasiem a začnem plakať a kričať. Nenávidím keď niekto dávi, vtedy plačem, neviem čím to je, a ešte neznášam lienky, tie malé hnusné červené s bodkami a keď im ešte zo zadku trčia krídla............
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
bojim sa vela veci
bojim sa napr ked idem zapnut nieco do elektriky aby to nevybuchlo a nezabilo to niekoho, normalne stale ked nieco zapinam, tak cakam na smrt
alebo bezne mam myslienky typu: "Co ak zaspim a uz sa nikdy nezobudim?"
Rozhodne sa ale bojim pavukov a hmyzu. Ja by som ani soferovat nemal, lebo mi vleti nejaka mucha do auta pocas zajdy a vsetkych zmasakrujem ked sa razu zlaknem, zacnem panikarit a stocim s autom niekde dopice...
Vytahy, balkony, sacky, noze, ohen, sklo...
vela vela toho je
alebo hoci ked niekto natiahne ruku ze ma ide "akoze udriet" mne uz v hlave preleti scena, ze ako sa uhnem, stratim rovnovahu, padnem na zem, hlavou o nejaky roh/kamen/sklo a umriem...
JA VIEM SOM CHORY
ale este mi nikto nic na to nepovedal, cize to nieje nejak viditelne velmi, cize to nieje az tak zle
ak to bude zle, tak sa pojdem liecit, alebo myslite, ze uz je to zle?
co ak zaspim a nejaky sacok v mojej blizkosti sa mi prilepi na hubu a ja sa udusim a ani o tom nebudem vediet?!
a este z rychlosti, lopticiek, strmych schodov, vysiek, niektoreho alkoholu atd... atd...
Len mam pri tom celkom chore predstavy
a ked na mna nepredvidavo leti lopticka tak sa reflexivne uhybam ako retardovany a podobne
Uz som s tym aj zmiereny . Jeden moj kamos(26) tak skoncil, myslim ze si ma uz nepamata... Isiel oproti mne v meste a ani pohladom nezavadil(co je fakt niekedy tazke)
Vymyli mu mozog... Teraz je uz v pohode a robi uctovnika v nejakej firme.
Bol som ho aj pozriet na psychiatrii a nebolo to az tak zle no
a zabudla som schody! Mam odmalicka sny ze padam zo schodov a tak celkom bojim... hlavne ked sme na vylete slapali nejakych 500 schodov do veze
a este pohyblive schody!
No pohyblive su v pohode, tam sa na nich nehybem ja... v metre v Budapesti maju take super dlheeee a ryyyyychle a fuka tam vietor Nechces sa zviezt?
cize vzdy ked idem na schody, tak si kontrolujem ci nieco netrci...
a mam strach z vysok a plazov (hady, dazdovky...), pavuky mimochodom zboznujem, hmyz v pohode a najradsej mam cmeliaky ale nie na obed, ale preto, ze su mile tucnucke pomalicky lenivo si lietaju, su uzitocni opelovaci, a chranene su, nezabijajte ich
dalej mam strach z hmyzu(akehokolvek),vytahov,vysok a takychto sprostosti
Mozno trosku cudne ale staci si predstavit radsej sa necham spalit
No a si predstav ze by ta celi pochovat za ziva,a kedze to ty nechces by ta spalili zaziva....