napriklad sa mi skoro kazdu noc vypnu oba budiky... jeden je elektricky druhy na baterky oba si vecer nastavim a rano su vypnute...
alebo sa mi stalo i viac veci ktore niesu pochopitelne, ale radsej to nebudem blizsie rozoberat niektore veci mozno radsej vediet nechcem, alebo mi mozno uz zacina sibat z hororovych filmov...
poviem to takto. Ked som bol mali mal som asi 7 rokov. Sa mi stala takato vec. Spím spím a zrazu ma voalčo pošteklilo na nohe. A ozval sa hlas. Prečo hneváš rodičov?? Ja som bol s toho v pici. A nikoho som nevidel, bol som v skoku. A zjapal som ako pavian. takze takyto bol zazitok zo stretnutim mozno duch mozno nieco ine ... neviem si to vysvetlit a nejdem pisat este toho viac co sa mi stalo lebo by mi aj tak nikto neveril ....
Angie2112: mal som v tedy starsiu sestru ale bol to muzsky hlas. A ten hlas isiel od zeme a tam nikto nebol a v tedy neexistovali take technologie ako mikrogon pod postelou a tak boli to 90siate roky
Mne sa stalo (okrem toho ufa co som tu uz raz spominal) aj to ze ked som bol mali bol som na chate s ujom a jeho spoluziakmi (o 10 rokov starsi bolo odo mna) a vyvolavali sme duchov (konkretne nasho pra dedka), v miestnosti bolo zhasnute, svietila len sviecka a jak sme vyvolavali tak zrazu tien z tej sviecky nebol na stole, ale pod stolom.. Som myslel ze zkolabujem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
napriklad sa mi skoro kazdu noc vypnu oba budiky... jeden je elektricky druhy na baterky oba si vecer nastavim a rano su vypnute...
alebo sa mi stalo i viac veci ktore niesu pochopitelne, ale radsej to nebudem blizsie rozoberat niektore veci mozno radsej vediet nechcem, alebo mi mozno uz zacina sibat z hororovych filmov...