minimalne donho este pichnem prstom aku ma konzistenciu a ked mam obavy ze so mnou nieje nieco v poriadku tak aj ochutnam tak isto ake kazde rano ochutnavam prvy ranny moc
ani ne zvačša je schované pod hajzlákom, hovno akési
ale minule došiel kamarát z wécka načisto vysmiaty a mi nechcel povedať prečo, som ho už začínala podozrievať z roznych vecí, nakoniec mi ukázal fotku že "ahá, aké miniatúrne hovno som vysral" a fakt bolo maličké!
Toto fórum je ako pre mňa! Svoje výtvory som si zvykol niekedy aj fotiť a zvykol som ich publikovať na hovno.sk!!! Ale stále mám nejaké ešte v telefóne!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
tak isto ako sa kazdy pozrie do vreckovky po vyfukani nosa.
samozrejme, ked svoje vytvory niekto studuje viac ako par sekund, vtedy to zacina byt nie celkom ok
ale minule došiel kamarát z wécka načisto vysmiaty a mi nechcel povedať prečo, som ho už začínala podozrievať z roznych vecí, nakoniec mi ukázal fotku že "ahá, aké miniatúrne hovno som vysral" a fakt bolo maličké!
K téme, samozrejme. Neviem sa na to hovno vynadívať.