No takze tak celkom pekne mi fotil mobil donedavna a teraz su fotky rozliate/rozmazane moze to byt sposobene padom mobilu ? Neviete ci sa s tym neda nieco robit ?
Podla mna su tam na objektive mini skrabanceky a tak, aj na mojom tie fotky uz vobec nie su take ostre ako byvali a toto je jedine cim si to viem vysvetlit
@77hanes77 vies co nejake malo viditelne tam mozno budu ale akoze nevidim tam nic ked idem fotit a zaostruje sa tak vyzera vsetko v pohode a je to Acer Liquid Z530
@torpedo08
Ak Ti padol, tak zrejme došlo k nejakému poškodeniu.
Mne sa stalo niečo podobné (bez pádu) - po aktualizácii. V servise preinštalovali soft a funguje dobre.
ja mám Acer liquid z520 a tiež neviem prečo ale ked chcem fotiť niečo zblízka alebo nejaký text tak to nezaostrí.. alebo ak napr. fotím kvet tak zaostrí na všetko okolo len nie na kvet... text ak odfotím tak ho neprečítam... ale už to nerieším, budúci mesiac si kúpim nový lepší mobil
@tanusa19@torpedo08 Našetrite si ak sa dá a pokiaľ to bude možné, zbavte sa toho a kúpte niečo seriózne (schopné fóny začínajú väčšinou aspoň 200€ v pripade noveho, resp. 100-150€ bazar .... ak nerátam všelijaké čínske "exotické" značky)
sa smeje preto lebo fotis telefonom kazdy kto sa trosku tomu venuje ma na to nervy
a @tanusa19 existuje nieco take v optike ako ohniskova vzdialenost, skus si o tom nieco precitat
sak pohode ja ti len vysvetlujem ze co... podla mna aj kompakty maju lepsie fotky jak mobilom odfotene a niektore robia uz take "cestovne" ale sak to je jedno pokial nerobis dake brutalne vernisaze tak je to okay
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Zaostrujem ti korektne?
Čo máš za mobil?
kde stale ludia vidite problemy v čom ?
Ak Ti padol, tak zrejme došlo k nejakému poškodeniu.
Mne sa stalo niečo podobné (bez pádu) - po aktualizácii. V servise preinštalovali soft a funguje dobre.
Našiel som snímač len na jeho predchodcu - Z520 .. na Z530 vôbec nič... Môžeš skúsiť zahraničné portály. + samozrejme počítaj s cenou za opravu.
Každopádne ja by som do toho neinvestoval - absolútne sa to neoplatí.
@Kuko1965 nj uvidim co este s tym spravim kazdopadne diky
a @tanusa19 existuje nieco take v optike ako ohniskova vzdialenost, skus si o tom nieco precitat
Nejaký lagujúci shit s 1GB RAM a smiešnou výbavou?
Najlacnejšie schopné od Huawei-u je p9 lite ... (ak nerátam radu Honor od nich)