my sme sa fotili u "profesionálov" a vyzerali sme ako vyretušovaní retardi ležiaci na kožušinke, prípadne stojaci pred gýčovým zlatistým pozadím a väčšina z nás si dávala farebné...
a ak môžem poradiť, ak má niekto u vás nejaký lepší foťák, určite sa foťte vy, vyjde to lacnejšie a tie fotky budú vyzerať lepšie a prirodzenejšie
@owad tak u nás to je už rozdelé nejako.. 9 ľudí sa fotí u profesionála ostatný sami.. uvidíme aké budeme mať oznamko a podľa toho sa doladia fotky..lae máme na výber farebné a aj čiernobiele.. na tablo sa budeme fotiť zvlášť..
my sme sa fotili v triede na mobil potom sa kus pohrať s photoshopom a vyzeralo to celkom k svetu len tu treba brať do úvahy aj to aký magori sme boli v triede
u profíka....a si mi pripomenula že pred dvoma rokmi som si doobjednávala fotky po spolužiačke ktorej som dala peniaze aby mu za tie fotky zaplatila a teraz nemám ani peniaze ani fotky musím jej napísať
Do štúdia nejakým oným.. ale ešte sme tam neboli, som zvedavá kedy nás zavolajú. Ked tie fotky budú nekvalitnejšie jak z môjho foťáku, tak im ich otrieskam o gebule.
My sme si dali robit profesionalom, ale myslim ze najlepsie urobila kamaratova trieda, ktora zobrala profesionala so sebou von a ten ich nafotil takych aky su, casto s cigaretou v ustach, sialenym vyrazom a podobne Tie oznamka sa mi strasne pacili
sme v triede 35 a okrem troch báb sa všetci fotíme na škole...príde fotograf a odfotí nás ako chceme... a každý si môže vybrať či chce farebné alebo čienobiele alebo sepia.... a na tablo sa budeme fotiť neskôr
@bells7 bolo to dost prirodzene a kazdy tam vyzeral taky aky je, v normalnom obleceni a podobne. Nas fotograf nas navliekol do kosielok kravatiek a vobec sa mi nepacili tie fotky, boli dost umele a este k tomu kazdy na nich vyzeral inak ako v skutocnosti
nás fotil profesionál zobral nás von lialo ako z krhly takže väčšina mala fotku s dáždnikom alebo pod stromom a dávali sme si farebné, čiernobiele a ešte sépiové či ako sa to volá a fotky boli pekné a aj dobrá cena.
@jin15 tak mi sa máme fotiť pondelok a ak bude pekné počasie v čo dúfam, tak sa budeme fotiť von ak nie tak uňho v ateliéri..ešte fajn, že náš učiteľ je aj fotograf a aj cenu nám fajn urobil..tak uvidíme aké budú fotky či čiernobiele alebo farebné.podľa oznamka
Vôbec nechcem oznamko. Teda pre seba si nechám nejaké a nalepím si tam len prázdny obdĺžnik, ale nikomu nič nemienim dávať. Ale u nás sa vždy fotíme rovno v škole, keď sme taká škola.
nás fotil jeden môj kamarát, všetkých fotil v triede a mňa s kamarátkami zobral do ateliéru. mala som vtedy veľmi ťažké časy a celé to fotenie bolo pre mňa tak únavné a smutné, že som sa po príchode domov strašne rozplakala ale na tých fotkách vyzerám fajn, nikdy v živote som sa viac falošne neusmievala..
ludia a to si neviete otvorit usta ze nechcete vyretusovane fotky, ale chcete take prirodzene ?? potom sa mozte stazovat a nadavat akurat tak sami sebe jaaj.. aj s fotografom treba komunikovat, on to robi pre vas, nabuduce sa hadam az tak nehanbite
@veronikass Dobry fotograf spravi retus taku, ze ani nezistis, ze tam je, ani nemusis nic hovorit... Chyba ludi je, ze si nevyberaju fotografa, ale beru prveho, co zbadaju a potom sa cuduju, ake otrasne su vysledne fotky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a ak môžem poradiť, ak má niekto u vás nejaký lepší foťák, určite sa foťte vy, vyjde to lacnejšie a tie fotky budú vyzerať lepšie a prirodzenejšie
vacsina sla ciernobielo a kto chcel, mohol i farebne.. ale to boli mensie pocty..
a inak.. dnes si myslim, ze je lepsie, ak je to niekto z vas.. kvalita fotiek a vsetkeho je ovela vyssia nez bola a je to omnoho lacnejsie..
A chcem aj také, aj také..
ale boli aj farebné aj čiernobiele a nevyzerala som na nich až tak zle ale väčšinu, čo som i tak nepoužila som stratila aj s peňaženkou :/