@desire21 ja som si teraz dávala prihlášku lebo dali 2. kolko podania prihlášok....9. júla sú prijímačky ale neviem z čoho sa mám učiť, ešte mi neprišiel list...tebe to poslali tú odporúčanú literatúru z čoho sa máš učiť?
Mne ani neposlali doporuČenú literatúru učila som sa zo stredoškolského učiva angliny, franiny, občianskej, geografie a dejepisu ... + som si robila ten cvičný test čo majú na stránke
@kikus1010 popravde, ak ideš na bc tam, a neviem teraz či odbor MZV alebo POL, tak pre bc. je ten test skôr zamerany na všeobecne vedomosti, teda najlepšie je si najsť knihu nejakych všeobecných znalostí, potom odporučam knihu sa to volalo nejako prijmačky na vš politologia a medzinarodne vzťahy, skus si spraviť z tej knihy zopar testov dosť ťa naučia, a potom by som si robil nejake testy na všeobecne prepdoklady, a čo sa týka toho testu čo maju na stránke neviem popravde či z toho niečo budeš mať na skuške, ale tak hej je to celkom verny obraz, aj ked ten test je primitívny, a na skuške su ťazšie otázky, hlavne je tam dosť chytákov, dosť všeobecnych veci, a vela historie, a medzinarodneho práva, a potom rozne nezmysly ale pokial zapojiš hlavu tak to zvladneš a čo sa týka jazykov je to aj o gramatike, o slovičkach, o tvaroch, ale pokojne sa ťa v angličtine opytaju ktorá krajina je najludnatejšia v USA, a pod. čiže maš tam opať tie všeobecne veci....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Mne ani neposlali doporuČenú literatúru učila som sa zo stredoškolského učiva angliny, franiny, občianskej, geografie a dejepisu ... + som si robila ten cvičný test čo majú na stránke
Aj gramatika, ale bola napriklad aj položená otázka z histórie v tých jazykoch
Ale tak v pohode to dáš
študuješ tam?