učím sa ju druhý rok.. no vďaka mojej francúštinárke to flákam... neviem dokopy nič.. akurát tak vetu Voulez vous coucher avec moi? či jak sa to píše a ešte že nerozprávam po francúzsky ... ale chcela by som to zmeniť a naučiť sa rozprávať plynule.. nemám ale čas :/
plynule na každú tému, a učíš sa ju trištvrte roka? :o Buď máš veľmi , veľmi dobre vyvinuté sebavedomie alebo si génius! (ja ju študujem prvým rokom na VŠ a stále s mojou úrovňou nie som spokojná).
Jazyk krásny, milujem ho a aj krajinu... škoda, že najdementnejší profesor franiny učí práve mňa a tak sa viem za dva roky akurát tak predstaviť... ach, ešteže mám sklony k samovýučbe
@mort .. ale ver mi, že za niečo z toho môžeš vdačiť aj sebe, lebo na VŠ máme francúzštinárov z bilingválneho a neprijdú mi nejakí iní ako my ostatní (t.j. všetci sme podobne zlí :S ... čo sa prízvuku a takých vecí týka). takže určite to nie je len tým bilingválnym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
moja má dva roky a čo to dokáže ..... vo Francúzsku som sa dohovorila a to je hádam to hlavné
4 roky som sa ju "učila", ale ozaj nič neviem (iba že faire du VTT)
Milujem ju, ale nie, keď ňou hovorí môj spolusediaci, znie ako prihriaty (slabé slovo) nemecký turista je mi to ľúto
Ale konverzovať by som nevedela, aspoň nie plynule
ja som sa na základnej naučila základy, na strednej som sa naučila povedať "zabudla som si knihu/zošit/úlohu" a "podte ku mne obidvaja"
C´est plus belle comme slovaquie...desole
Nie, ani sebavedomie, ani génius..
Skôr bilingvál..
20 vyučovacích hodín týždenne, to ti dá celkom dosť zabrať a nalepí sa na teba niečo aj keby si nechcel
ďakujem..
Možno na tom niečo bude