Ahoj fotím už dlhšie a môžem povedať že väčšiu chromatickú aberáciu som ešte nevidel, Fuji su nie tak kvalitné fotoaparáty, za málo peňazí málo muziky.
@gtbmxmisso96 Mam toho o fuji nacitaneho dost a konkretne o modeli HS20 EXR a to co hovoris je tak polopravda. Ano maju, ale sorry ktory UZ nema? Ktory fotak nema? Kazdy fotak ci vo vacsej ci mensej miere tymto trpi. Sice mam tieto vedomosti iba nastudovane avsak davaju zmysel. Je to ako, ktory fotak robi menej sumu pri tom a tom sume. Moc neverim uz tymto reciam, hlavne co mi radili sami zrkadlari. Pre nich je zle vsetko co nevlastnia
@gtbmxmisso96 co som sa docital konkretne o modeli HS20, ktory je medzi UZ asi niekde na spici tak sa chromaticka aberacia objavuje hlvane pri vysokokontrastnch situaciach. Takze tragicke to nebude a hlavne netreba robit z komara slona.
@gtbmxmisso96 btw. pokial fotis pre svoje potesenie, davas to najviac na net tak ti mala chromaticka vada, ktora sa objavuje len v urcitych situaciach moze byt ukradnuta. Priapdne sa da sikovne odstranit v PC.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja mám fudžiho, a na dovolenkové fotenie je úplne dostatočný
Jasne a ak to chces jak party fotak, tak si ho kludne kup