počuli ste takú vetu: čím viac dáš, tým viac dostaneš? alebo dávaj a neočakávaj nič naspäť? myslíte že to "funguje"? mám na mysli teraz skôr nemateriálne veci napríklad čím viac lásky, snahy, trpezlivosti, pochopenia.... dáme tým viac dostaneme?
je to na teoretickej rovine dosť reálna aplikácia ... dajme tomu že že chodíš po námestí a rozdávaš úsmevy (je jedno komu, proste to robíš) je velmi nepravdepodobné že ich nedostaneš naspäť a nebudem priťahovať skôr ľudí ktorí ti budú tiež ochotní dať usmev ... aby som nezostal v takto abstraktnej rovine ... použijem aj matériu
skús byť človekom ktorý požičia peniaze každému kto si one požiada, proste vždy budeš chcieť pomôcť ... nestavia ťa to do výhody že máš vždy väčšiu pravdepodobnosť že požičia niekto v núdzi tebe? ... myslím si že každý to aplikovanie pochopí a pochopí aj to prečo je zrejmé že keď vela dáš, vela dostaneš ... proste ,,dávanie,, je kontakt ... predávaš informácie a spájaš sa s inými ... a ak sa s niekym spojíš kladne, je smiešne (bez dôvodne) očakávať negativitu ... štatisticky !
hej funguje to viem že sa väčšinou naráža v tomto na lásku ... láska je vzácny pojem ... s ním sa narába opatrne ...
nie....u mna to funguje presne opacne....cim viac, dava, tym viac ma ludia vyuzivaju a beru si...cim menej davam, tym viac mi ludia davaju, aby sa mi "zavdacili" alebo co...ja tomu nerozumiem, ale preto nedavam skoro nic a je to v pohode
karma funguje ale na vysledky si sakra pockas !
resp. kazdy dosledok ma svoju pricinu :ehm:
ja sa snazim davat a neocakavam nic nic nedostavam ale potom mi to niekedy da taku fajnu facku ze na a ber si pokial vladzes
akoze urcite nie tak, ze ja som hnusna na ludi a oni su na mna dobri, ale skorej tak, ze ked sa s niekym snazim vychadzat, tak ten druhy akoby naschval robit naprieky, aby to neslo.. alebo od byvaleho som nedostala ani zlomok z toho, co som mu davala (nie materialneho)
skorej si myslim, ze su ludia, ktori prirodzene davaju a ludia, ktori prirodzene beru a nezalezi az tak na tom, ako sa k nim spravame my
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
skús byť človekom ktorý požičia peniaze každému kto si one požiada, proste vždy budeš chcieť pomôcť ... nestavia ťa to do výhody že máš vždy väčšiu pravdepodobnosť že požičia niekto v núdzi tebe? ... myslím si že každý to aplikovanie pochopí a pochopí aj to prečo je zrejmé že keď vela dáš, vela dostaneš ... proste ,,dávanie,, je kontakt ... predávaš informácie a spájaš sa s inými ... a ak sa s niekym spojíš kladne, je smiešne (bez dôvodne) očakávať negativitu ... štatisticky !
hej funguje to viem že sa väčšinou naráža v tomto na lásku ... láska je vzácny pojem ... s ním sa narába opatrne ...
resp. kazdy dosledok ma svoju pricinu :ehm:
ja sa snazim davat a neocakavam nic nic nedostavam ale potom mi to niekedy da taku fajnu facku ze na a ber si pokial vladzes
akoze urcite nie tak, ze ja som hnusna na ludi a oni su na mna dobri, ale skorej tak, ze ked sa s niekym snazim vychadzat, tak ten druhy akoby naschval robit naprieky, aby to neslo.. alebo od byvaleho som nedostala ani zlomok z toho, co som mu davala (nie materialneho)
skorej si myslim, ze su ludia, ktori prirodzene davaju a ludia, ktori prirodzene beru a nezalezi az tak na tom, ako sa k nim spravame my