Mate/viete nieco nezvycajne ? Na vasom tele/s vasim telom?
Ak tak najlepsie dolozit s foto..?
Napr. mne viacero ludi vravi ze to co mam s laktom.. nwm ci to vidno, ale ja som mal veru aj zlomenu ruku a hockedy mi to tam puka a dakedy viem tak ruku vykru
ja som celá jadna veľká anomália inak @2 - ploché nohy a haluxy .. a pukám všetkými možnými kĺbami, o ktorých ani neviete, že ich máte (samojasnozrejme okrem x birdzáckych medikov)
na spodku jazyka, tam kde su zily mam take malilinke trojuholnikove vyrastky, vyzera to ako tie ostne na dracom chrbte
ale neviem ci sa to rata, nikdy som nevenovala cas zistovaniu ci je to prirodzene.
a inak mam malicky ako mesiaciky :happy:
@tom1995cz ja presne to isté. Len na lavej ruke , na pravej nie. A proste viem si do druhej strany troška ohnúť lakeť. Na fotke to zvykne vyzerať divne
@blackrisq netusim, asi uz ma halucinacie a preludy z tej neznamej vady, ktoru sme spominali ... pravdepodobne to bude suvisiet s tym problemom prsta, pretoze ho nevie zohnut, a musela nam to ukazat ... je mi jej luto,
zle vyvinutá nosná dierka preto mám trochu krivý nos a asymetriu tváre našťastie nie moc výraznú, tiež som hypermobilná (zvýšená pohyblivosť v kĺboch)- ale to ani nieje že anomália lebo sa to vyskytuje pomerne často, najčastejšie si to človek všimne na lakťoch a kolenách, ktoré sú akoby zohnuté naopak, a ešte pri pohybe.... a takto "pekne" naopak kolená mám aj ja
jamka na pravej píšťale, z čias na zimnom štadióne. jazva od sestry, byvalrho mačky a operácie, a inak neviem. aha, necitlivy kusok bruska na prste odkedy som sa porezzala
Krivy nos ..ale nie tak krivy ako si vsetci pomyslite , ale ked si nazriete do dierok a ta "stena" co oddeluje dielky je akoby posunuta a z jednej dierky ju vidiet viac , inak uz len pozostatky zraneni no a este mám dierky vo vrchnych castoach usi koli akupunkture ci co
Viac takých vecí. Teraz to už tak nevidno, ale naj bolo, keď sa mi na pravom oku nesťahovala zrenička a mám tam akoby zdvojenú dúhovku (to všetko úraz).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
ploché nohy jak koň a haluxy juhuuuu
a bachorec a 18 brád a to je všetko
a nádherne krivú chrbtovú kosť
ale inak vlastne nič
Videm si,vybrať lakeť
sme rovnako padali ako deti
ja mám i to i absenciu šlachy v oboch *alcoch
+ dokážem vy*laziť jazyk a dotkuť sa čela, a malo kto dokáže tento challenge ked ho vyzvem...
ale neviem ci sa to rata, nikdy som nevenovala cas zistovaniu ci je to prirodzene.
a inak mam malicky ako mesiaciky :happy:
@tom1995cz kto vam viazal kravaty? ach jaj ... po opasok az ma byt spic (do polovice)
nebudte tak zaujatí
A aj to s tými palcami ako v @32 úplne v pohode.