Chcem sa spýtať, že aké máte skúsenosti s Gymnáziom Grösslingová. Keďže od septembra tam idem, zisťujem že aké to tam je. je tu niekto, kto nastupuje tiež ?
@simka1311 Nechám priestor tvojej fantázii a nebudem bližšie konkretizovať.
Nemám, ale však sa pozri okolo seba, otvor si okno keď tak, všade samá konexia a úplatok
@mickeymouse010 no ja som pochopila ...teda neviem, či správne, ale asi hej
možno mi stačí pozrieť sa do minulosti, čo ty vieš.. na zápise na ZŠ som mala maminku možno ma vďaka nej pripustili do školy
ježiš jasne všetkým v škole ... dnes na školu došli výsledky monitora a oba mám nad 90 a píšu že ak oba nad 90 tak bez priímačiek ... áno viem že mi má dojsť taký papier, čakám naň
@marco9928 nechodila som na Gamcu ale poznam odtial vela ludi, a co ja viem, nestazovali sa
ale ak si myslis ze vo vseobecnej triede budes mat malo matiky tak asi budes sklamany
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Takže, teraz otázka na telo pre zakladateľa fóra, dal si úplatok???
aj skúsenosti máš?
Nemám, ale však sa pozri okolo seba, otvor si okno keď tak, všade samá konexia a úplatok
možno mi stačí pozrieť sa do minulosti, čo ty vieš.. na zápise na ZŠ som mala maminku možno ma vďaka nej pripustili do školy
Ja som chcel najprv matickú, ale potom som zistil koľko počítajú, takže všeobecná
ale ak si myslis ze vo vseobecnej triede budes mat malo matiky tak asi budes sklamany