heh ja som si tam dala prihlasku .... matiku mam celkom rada ale genius teda rozhodne niesom .... ale dala som si triedu zameranu vseobecne takzee neviem podla mna to tam bude tak normalne
# 3 no ved to je jasné,že by som nešla do triedy so zameraním na matiku..len proste môj otec tam chodil a vpodstate skoro celá rodina a hovoria,že to má úroveň..ja som skôr na cudzie jazyky zameraná..čiže tam môžem v pohode ísť aj bez matematického talentu?
Ak chceš jazyky, skús radšej Horvátku, konkrétne jazykovú triedu. Väčšinou minimálne na jednom jazyku dostaneš výbornú vyučujúcu a môžeš si potom spraviť štátnicu, prípadne Sprach Diplom z nemčiny
A úroveň je tam podľa mňa tiež vcelku slušná... (teda záleží od šťastia na vyučujúcich...)
moj svokor tam pracuje uz dlhe roky, moj manzel tam chodil, svagrina tiez, svagor tiez, plno kamaratov dett takze ja mam o Gamci len dobre spravy ale vsetko to su starsie rocniky a strednu maju uz nejaky ten piatok za sebou
Hej Gamca je prestahovana v Raci, bo stara budova sa rekonstruuje, zevraj dva roky, takze dva roky mate stale sancu stihnut v novo prerobenej nadhernej starej budove.. A Gamca je naozja super, tento rok maturujem a za tie styri roky som si to tam naozaj oblubila a to som predtym skolu neznasala... Matika tam je tazsia, ale len v matickyh triedach a to sa da prezit . Hlavne su tam uzasni ludia a skveli profesori (vynimka potvrdzuje pravidla obcas sa stane) a najlepsia vec - OLYMPIADA ktoru nikde inde nemaju.. takze HOR SA na GAMCU.. doporucujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A úroveň je tam podľa mňa tiež vcelku slušná... (teda záleží od šťastia na vyučujúcich...)