pls ma tu niekto s nimi ksusenosti a mozu sa nachadzat aj vo vnutry vaginy,ako sa daju spoznat,mozu byt sposobene sirokospektralnymi antibiotikami a pls ak niekto vie tak daju a liecit aj nejak inak nez liekmi?
ak sa nachadza zvonka tak mozno budes pouzivat taku hovadinu cim si to budes potierat a potom sa vipali takou chladiacou zmesou ci cim lebo asi lejzrom to bude drachsie.....
ja to mam na kolene a takito mam postup takze neviem ci to bude podobne len hadam.....
nom lenze ja nwm ci tu to hentie svine abo co to mam vobec..bo jako som douzivala tie antibiotika najprv sa mi vo vagine jak keby sliznica nejak zmenila a jednak som aj mala problem chodit na wc a ja uzsom zufala anwm co mi je..k doktorke nejdem bo ta len ma liekmi bude napchavat..
genitálne bradavice sa prenášajú nielen pohlavným stykom, ale stačí len dotyk s kožou partnera na intímnych miestach. šíria sa totiž takzvaným Human Papiloma Virus (HPV) ktorý majú vo svojom tele takmer všetci sexuálne žijúci ľudia.
tento vírus si v tele pekne prebýva a pokiaľ je imunita oslabená, tak sa bradavice môžu prejaviť.
ale to, že sa bradavice objavia neznamená, že dostaneš rakovinu, takže sa nestresuj, snaž sa ich poriadne vyliečiť s dermatovenerológom.
a zo širokospektrálnych antibiotík ich na 100% nemáš, lebo ako som ti dúfam práve vysvetlila, genitálne bradavice sú spôsobené vírusom.
@betbe z toho čo opisuješ a vzhľadom na to, že si užívala ATB máš podľa mňa obyčajnú mykózu, ktorá je veľmi častá po doužívaní liekov. máš vôbec nejakú viditeľnú bradavicu, alebo to si len tak tresla prvú chorobu čo ťa v súvislosti s genitáliami napadla?
@hajzelodkosti nemáš pravdu samotné bradavice ako také nikdy nespôsobia rakovinu KM, lebo aj tú spôsobuje vírus HPV, ale iný podtyp, ako genitálne bradavice...tak ju nestraš
@ayreen a samotne genitalne bradavice vznikaju z HPV virusu. Spytaj sa gynekologa co ti nato povie. Ak sa ti na krcku spravi genitalna bradavica moze to neliecenim prerast az do rakoviny.
@hajzelodkosti - no na tom, že vznikajú z HPV sme sa zhodli, ja len tvrdím, že rakovinu a bradavice nespôsobuje ten istý podtyp vírusu a tu to máš aj potvrdené:
ČO SÚ GENITÁLNE BRADAVICE?
Genitálne bradavice sú výrastky bielej alebo telovej farby, ktoré sú najčastejšie spôsobené niektorými typmi ľudského papilomavírusu (HPV).Genitálne bradavice sa najčastejšie objavujú na vonkajších pohlavných orgánoch alebo v blízkosti konečníka žien a mužov.
Hoci zriedkavejšie, genitálne bradavice Genitálne bradavice Genitálne bradavice sú výrastky bielej alebo telovej farby, ktoré sú spôsobené niektorými „nízko-rizikovými“ typmi HPV (ako sú HPV typy 6 a 11). sa môžu objaviť aj vo vnútri vagíny a na krčku maternice. Genitálne bradavice môžu niekedy spôsobiť príznaky ako je pálenie, svrbenie alebo bolesť. Typy HPV, ktoré spôsobujú genitálne bradavice sú iné než typy, ktoré môžu spôsobiť rakovinu krčka maternice.
a jako popravde co som sa pytala tak mi nekery powedali ze to moze byt aj zapal a z toho to secko...tha ja nwm..a k doktorovi ani doktorke uz v zivote ja nejdem ani keby mam zemret..ja vac uprednostnujem secko okrem liekov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ja to mam na kolene a takito mam postup takze neviem ci to bude podobne len hadam.....
a ok prave ma nenapadlo slovo tekuty dusik.
genitálne bradavice sa prenášajú nielen pohlavným stykom, ale stačí len dotyk s kožou partnera na intímnych miestach. šíria sa totiž takzvaným Human Papiloma Virus (HPV) ktorý majú vo svojom tele takmer všetci sexuálne žijúci ľudia.
tento vírus si v tele pekne prebýva a pokiaľ je imunita oslabená, tak sa bradavice môžu prejaviť.
ale to, že sa bradavice objavia neznamená, že dostaneš rakovinu, takže sa nestresuj, snaž sa ich poriadne vyliečiť s dermatovenerológom.
a zo širokospektrálnych antibiotík ich na 100% nemáš, lebo ako som ti dúfam práve vysvetlila, genitálne bradavice sú spôsobené vírusom.
@tommyhot Nech poprosí partnera či by jej nepomohol?
smer gynekológ, prípadne dermatovenerológ!
ČO SÚ GENITÁLNE BRADAVICE?
Genitálne bradavice sú výrastky bielej alebo telovej farby, ktoré sú najčastejšie spôsobené niektorými typmi ľudského papilomavírusu (HPV).Genitálne bradavice sa najčastejšie objavujú na vonkajších pohlavných orgánoch alebo v blízkosti konečníka žien a mužov.
Hoci zriedkavejšie, genitálne bradavice Genitálne bradavice Genitálne bradavice sú výrastky bielej alebo telovej farby, ktoré sú spôsobené niektorými „nízko-rizikovými“ typmi HPV (ako sú HPV typy 6 a 11). sa môžu objaviť aj vo vnútri vagíny a na krčku maternice. Genitálne bradavice môžu niekedy spôsobiť príznaky ako je pálenie, svrbenie alebo bolesť. Typy HPV, ktoré spôsobujú genitálne bradavice sú iné než typy, ktoré môžu spôsobiť rakovinu krčka maternice.
Zdroj: » a248.e.akamai.net/7/248/847/20090...
Rakovinu krčka maternice spôsobujú typy 16 a 18. Bola som zaočkovaná, takže gynekológ mi okolo toho porozprával viac než dosť.
@bunniska to bolo iba raz...inac s ochranu vzdy=P