ak podpojmom grafiti myslis tie superprepacovane uzasne veci an muroch a nie tie carbanice co si niektori mysliaze su frajeri ked to nastriekaju tak potom ano je to super .. a uznavam ludi co tovediarobit a robia to ...
Nie je writer ako writer. Myslím, že spoločnosť neodsudzuje grafity ako také. V BB máme v podchode aj pod mostom celkom fajn grafity a nikomu to nevadí. Ale napríklad asi týždeň dozadu nám nejaký retard posprejoval vchodové dvere vyslovene čarbanicou, za ktorú by som mu ruky dolámala.
Ľudia čo robia "tie naozajstné" graffiti tak isto aj tagujú (píšu tie "nepekné čmáranice"), tagy a prepracované veci idú ruka v ruke, čiže ťažko odsudzovať ludí čo tagujú, ked sú to tí istý čo vytváraju aj tie prepracované diela na legálnych stenách... Napriklad mne sa páčia aj tagy..bez graffitov by mesto pôsobilo mŕtvo, ako keby sa tam nič nedialo...
Podľa zoho kde sú a ako vyzerajú. Keď sú to obrovské krásne obrázky, to sa mi páči ale keď je len tak na stene uprostred mesta napísane "choďte do p***", to už je iná vec.
Nikdy sa mi tu nechcelo registrovať ale táto téma ma fakt prinútila... Fakt keď si to tu čítam mám chuť rozdávať facky(aj keď chápem že kto to nezažil to nepochopí...) Tie názory ako " keď je to velký krásny obraz tak proti tomu nič nemám" Ľudia mali by ste si uvedomiť že tie "krásne obrázky" by nevznikaly ak by neexistovaly aj tagy (vaše čmáranice) to je proste niečo čo tu s graffiti musí byť aby sa writeri vedeli rozšíriť po rôznych miestach kde si proste bomby dať nemôžu. Chcel by som aby ste to pochopili lebo pre tých čo sa nato pozerajú tak si myslia iba niečo v zmysle že tagy by nemali byť ale bomby hej. Tak si to prosím premyslite.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
1.-ked mi to niekto nastrieka na dom,tak je jedno ake je to pekne,vtedy si myslim ze je to vandalizmus.
2.-ide o to co je nasprejovane...toto za grafiti nepovazujem
» fotky.sme.sk/foto/159873/gra...
ale toto ano,toto je pekne
Jedine taketo nieco ako je na tej budke BVS cestou do Vrakune. Ti co su z okolia vedia...
Keď zaznelo, že "Ak niekto napíše na barák sprejom, že miluje Zuzu, to nie je graffitti" ... A od toho momentu teta Tóthová už akosi nemala čo povedať
Asi nie, ale google vypľul toto, asi to bude ono, možno sa ti podľa toho podarí niečo nájsť
» hip-hop.sk/novinky/graffit...