asi skôr rebel...lebo niekedy je zlatučké na chalanovi keď je rebel...a hlavne keď sa tak správa pred vami aby zapôsobil...ale grázel...mno neivme asi ani nie...ale aj takí ľudia sa dokážu zmeniť...
pytas sa aky rozdiel? rebel mi pride zabavnejsie... proste taky clovek ktory porusuje pravidla pre zabavu, nie preto aby si zdvihol ego a nieco znicil zdevastoval alebo niekoho ponizil...
rebel nerespektuje pravidla spolocnosti cize rebel je kazdy kto napriklad fajci travu,chodi za skolu porusuje vseobecne platne zakony lebo zakazane ovocie najlepsie chuti a v principe moze byt rebel v pohode clovek rovnako ako zly clovek... grazel ten aktivne vyhladava nasilie, pre peniaze by zabil aj vlastnu matku a ma sustavne silne reci
Definujte rebela a môžeme pokračovať až do úplného vyriešenia tejto problematiky....ak je rebel akýkoľvek človek ktorý sa snaží vytŕčať, potom môže byť v dnešnej dobe aj gentleman rebelom čo vy na to?
501 - rebelom si mozno vtedy, ak ta tak druhi vnimaju na zaklade toho, ze spravis povedzme nieco co je proti pravidlam, s ktorymi nesuhlasis...ale nie, ze ty sa rozhodnes, ze idem byt rebel...to je take divne a smiesne...osobne som takisto niekedy spravil veci proti vseobecne uznavanym pravidlam, s ktorymi som nesuhlasil, ale to bol preto, ze som s tym proste nesuhlasil a nie aby som bol rebel a ani ma nikdy o sebe ako o rebelovi nenapadlo uvazovat...
32. suhlasim, proste su veci s ktorymi nesuhlasim a iny ich povazuju napr. za neslusne alebo opovazlive ale mne to vobec nevadi Cloveka vnimaju ako rebela, ked sa sprava alebo ma nazory a aj ich presadzuje, ktore su proti nejakym vseobecnym pravidlam, ktore stanovilo aj tak par ludi...
A nieje to nahodou tak, že sa rozhodneš ísť svojou cestou. Možno si nedáš menovku rebel len robíš veci ako si myslíš ,že je to správne. Menovky väčsinou dávajú tí ostatný nie?!?!
32-Práve na toto som sa pýtal čo si spravil ,že ťa ostatný zaškatulkovali ako rebela.
Aj ten chlapík myslím ,že sa volal Koperník mal nejaký názor a všetci tvrdili ,že je rebel a pritom mal pravdu ;-p (viem vtedy sa to volalo kacír)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
pytas sa aky rozdiel? rebel mi pride zabavnejsie... proste taky clovek ktory porusuje pravidla pre zabavu, nie preto aby si zdvihol ego a nieco znicil zdevastoval alebo niekoho ponizil...
Ale zase netvrdím, že ľudia sa nedokážu zmeniť...
Rebelovat mozete aj bez grázelstva(hooligan)
načo extrémy.
Je rebelovaním aj ked jemný slabý chalan ide do
posilovne alebo je to len trápne(pre neho)?
V práci stretávam vela ludí co sa boja REBELOVAT
len sú také ovečky bez názoru...
Ale stretávam grázlov (naschvál malými)
ktorý ma trochu nudia...
-najprv ťa niekto upozorní čo nemôžeš alebo nesmieš.
-potom začneš trucovať alebo len náhodou spravíš niečo z toho a si chápaný ako rebel.
32-Práve na toto som sa pýtal čo si spravil ,že ťa ostatný zaškatulkovali ako rebela.
Aj ten chlapík myslím ,že sa volal Koperník mal nejaký názor a všetci tvrdili ,že je rebel a pritom mal pravdu ;-p (viem vtedy sa to volalo kacír)
A ako s dvackou este ti je lúto