Ahoj , momentálne mám 17 rokov,168 cm a 60 kíl. Myslím si , že je to celkom správny vek kedy môžem začať s posilovňou , protein a zdravou stravou. Takže s posilovňou , krabičkovou (fitness) stravou a proteínmi nemám až také skúsenosti , budem rád ak by s
Preco kazdy s tymito otazkami lezie na B forum....napis na fora, kde ti poradia ludia, ktori cvicia x rokov a ich forma hovori za vsetko....nie tu pseudokulturistov co si precitaju zlozenie cottage cheese z lildu a myslia si ze su top cest vynimkam samozrejme
@maykky lol si zabil ten cottage cheese, moj spolubyvajuci furt kupuje nejaky najlacnejsi a potom mi spieva ody, ake to ma super zlozenie, lebo bielkovin 20% ci jak
Ja na tvojom mieste by som pockala este...lebo na chlapca je 168 cm malo a posilovanie ti rast spolahlivo zastavi...samozrejme ak uz mas rastove strbiny uzavrete tak nic ale tie vacsinou do 18 nie su...
Na slovenských stránkach sa nedočítaš nič poriadné, ale ako také základy ti dá možno ftimagazin.sk ale bacha na brosciencerov, tych su plne bodybuildingove fóra a weby a nehovoriac o adminoch
www.bedifferent.sk ... v septembri spustame web a najdes tam len kvalitne a pravdive informacie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale tak možno sa aj tu dakto nájde
Veď mu poraď, a nie hneď ho odpísať.
www.stronglifts.com // tu sa dozvieš všetko čo potrebuješ a je to pre teba super plán
Neboj sa googliť a keď vieš po anglicky tak radšej ako na posilnovanie.sk píš na forum.bodybuilding.com , tam dostaneš lepšie rady
www.bedifferent.sk ... v septembri spustame web a najdes tam len kvalitne a pravdive informacie