no tak klasika SJ a AJ a potom dejepis... pravdepodobne noska, lebo si NEMÁM čo iné vybrať a nech mám zo seba dobrý pocit, že som ako pako chodila na tie semináre a cvičenia, tak skúsim matiku, ale to už vidím, že si vyberiem a poviem im, že tak teda asi niekedy inokedy možno a keď mi prepne, tak pôjdem z francúzštiny
My sme boli taký medzirok, kedy v septembri prišiel oznam, že maturita z piatich predmetov sa ide rušiť, ale môžeme si ten piaty predmet nechať (keď už sme absolvovali semináre a tak) a môžeme to na maturite vzdať a nikde to nepôjde. Tak si to väčšina nechala.
sj, aj, dej, nos ....a mala som pocit že ma "zvýhodňujú", lebo som bola už zobraná na VŠ a stačila mi aj štvorka okrem slovenčiny som sa s tými vecami, čo som sa pri onej príležitosti naučila už nestretla
Napríklad moja kamoška ide maturovať z 5 predmetov:
1.Slovenský Jazyk a Literatúra(Písomne aj ústne)
2.Anglický Jazyk(Písomne aj ústne)
3.Chémia(ústne)
4.Dejepis(ústne)
5.Občianska Náuka(ústne)
No síce nechce už ani veľmi maturovať z Chémie , lenže profka jej povedala že ked nepôjde maturovať z Chémie tak zariadi s tými učiteľmi čo ju učia Dejepis a Občiansku Náuku aby ju nepustili z tých predmetov k maturite.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
@indifferentgirl na teba som zvedava
Anglicky jazyk
Biologia
Chemia
Anglický jazyk
Matematika
Fyzika
inak SJL ANJ NEJ NOS DEJ
Anglicky jazyk
Biologia
Chemia
Matematika
Fyzika
Slovenský jazyk
Anglický jazyk
Anglicky jazyk
Nemecky jazyk
Matematika
si obluda ze si z toho maturoval OBLUDA!!!!
@mcvpn hej, mne k slovenčine fyzika výdatne pomáha ale bavila ma
@mcvpn čo s ňou urobíme? veď ona nás tu verejne uráža za naše presvedčenie
@ladyfox nechám ju napospas jej sprostosti na to, že som zmaturoval na 2 som hrdý nak si tam nosku a dejepis čitká
vidis este si aj sprosty
Anglický jazyk
Noska
Dejiny umenia
FJ
AJ
NOS
no tak klasika SJ a AJ a potom dejepis... pravdepodobne noska, lebo si NEMÁM čo iné vybrať a nech mám zo seba dobrý pocit, že som ako pako chodila na tie semináre a cvičenia, tak skúsim matiku, ale to už vidím, že si vyberiem a poviem im, že tak teda asi niekedy inokedy možno a keď mi prepne, tak pôjdem z francúzštiny
pôvodne som chcela aj NOS ale vzdala som to, prešla ma chuť sa posledný deň o pol šietej moriť
anglina (pisomne)
matika (pisomne)
matika (nedobrovolne ustne )
taliancina (ustne)
hudobna (ustne)
dejepis (ustne)
geografia (ustne)
My sme boli taký medzirok, kedy v septembri prišiel oznam, že maturita z piatich predmetov sa ide rušiť, ale môžeme si ten piaty predmet nechať (keď už sme absolvovali semináre a tak) a môžeme to na maturite vzdať a nikde to nepôjde. Tak si to väčšina nechala.
nemčina
náuka o spoločnosti
psychológia
Nemecký jazyk
Anglický jazyk
Dejepis
Náuka o spoločnosti
slovensky jazyk,
nemecky jazyk,
fyzika (uroven A = vtedy najvyssia mozna),
matematika (uroven A)
biologia
mali sme povinne 5 predmetov, tusim sme boli jediny taky pokusny rocnik (maturovala som v 2006)
prosim prosim, zarad ma ku obludam!
kokos radsej by som isla behat maraton ako maturu z fyziky O__O
+ ako 5. zrejme fyzika (pričom tú vôbec neviem ale z nejakej nelogickej pohnútky mám potrebu to skúsiť)
1.Slovenský Jazyk a Literatúra(Písomne aj ústne)
2.Anglický Jazyk(Písomne aj ústne)
3.Chémia(ústne)
4.Dejepis(ústne)
5.Občianska Náuka(ústne)
No síce nechce už ani veľmi maturovať z Chémie , lenže profka jej povedala že ked nepôjde maturovať z Chémie tak zariadi s tými učiteľmi čo ju učia Dejepis a Občiansku Náuku aby ju nepustili z tých predmetov k maturite.