Ahojte, teraz štrnásteho idem na príjimačky a som strašne v strese. Bojím sa že tie príjimačky neurobím. Nejaké rady ako sa nestresovať? Fakt by teraz pomohly
Stres vie byť aj produktívny, len si naň treba zvyknúť.
A na tvojom mieste by som tie dva týždne, radšej než na písanie fór na birdzi, ešte využila na doštudovanie pravopisu.
ja som sa presne na túto školu hlásila, keďže je taká prestížna a bola som aj na prímačkách, samozrejme, a boli ťažké ale nie vyslovene nezvládnuteľné, o niečo ťažšie ako monitor, ale dalo sa to napísať (aj keď ja som to nedala :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
no ja neviem... mne vzdy pred skuskami na skole pomahala masturbacia...
A na tvojom mieste by som tie dva týždne, radšej než na písanie fór na birdzi, ešte využila na doštudovanie pravopisu.
ja som sa presne na túto školu hlásila, keďže je taká prestížna a bola som aj na prímačkách, samozrejme, a boli ťažké ale nie vyslovene nezvládnuteľné, o niečo ťažšie ako monitor, ale dalo sa to napísať (aj keď ja som to nedala :/