Ahojte. V utorok som bola robiť skúšky na bilingválnom, avšak ma neprijali. A tak teraz neviem, či mám ísť na normálne gymnázium alebo to mám ísť skúsiť znova o rok, nakoľko som ôsmačka a veľmi tam chcem študovať. Má to ešte vôbec nejaký význam, ísť to sk
Ja som šla na bilingválne z 9. ročníka, takže sa podľa mňa vôbec nemusíš na strednú školu tak ponáhľať, v pohode tam choď aj z deviatky. Aj keď ja som vlastne po prvom ročníku na bilingválnom prestúpila na normálne gymnázium, keďže to moje bilingválne bolo proste nanič, na obyčajnom gymnáziu máme omnoho prísnejší režim ako tam, takže by som nepovedala, že normálne gymple sú pod úroveň.
ja chodím na bilingválne, išla som z osmičky, ale mám plno spolužiakov, kt. prišli z deviatky... určite si za rok stihneš veci dobrať, ak tam tak veľmi chceš ísť, no musíš sa rozhodnúť, či ti bude stáť za to byť na strednej o rok navyše
Ja som tak isto išla z 9. ročníka aj ked nie na gymko ale je to škola bilingválna je síce pravda, že je to rok navyše, ale ak tam naozaj chceš študovať určite by som to skúsila o rok znova a ako už bolo spomínané, vieš čo ti chýba a v tom deviatom ročníku si to môžeš dobehnúť a o rok zvládneš prijímačky ľavou zadnou
Ja som išla rovnako na bilingválne z 9. ročníka.. Z osmičky som ani neskúšala konkrétne je to Gymnázium bilngválne v Žiline.. Aj keď my si nemyslíme, že sme nejakí extra.. Ale profesori nás chvália.. Hovoria, že keď skúšali v maturitnej komisii na obyčajnom gymnáziu, tak to nemalo zďaleka takú úroveň ako u nás.. Tak si myslím, že bilingválne má niečo do seba... Ale tiež nie je bilingválne ako bilingválne.. Niektoré sú lepšie, iné horšie...
tiez som robil v utorok prijimacky na bilingvál a bol som prijatý ale tiez neviem ci tam mam ist a nemám ist radsej na jednu kvalitnu 4 rocnnu tiez gympel... lebo uz som pocul aj dake negativne informacie na tu skolu kde som bol prijatý, aj ked sa tam hlasilo 200+- ludi, tak potom si myslim ze je to vpohode.. no ved uvidis ked je bilingvál kvalitný, tak neváhaj
Nedavno som robila prijimačky na bilikovu a prijali ma, počula som na tu školu vela bazorov a dosť z nich bolo kladných. Idem z deviny nakolko som predtym chodila na osemročný gympel a inak som sa tam dostať nevedela. Viem, že stratím rok a budem v triede aj s ôsmakmi ale podla mňa furt lepšie ako ostávať na starej škole. Fakt som si asi nič horšie ako 8ročný gympel vybrať nemohla. Väčšina z triedy lutuje že tam šli no ich rodičia im nedovolia odísť. Prístup jtam je a aj bol katastrofalny. Učitelia po nas len hulakali a pisomky opravuju podla sympatii alebo nalady. Učivá nam nikdy nevysvetluju normalne.. a už len to že im nevadí že ťukáme do mobilu v prvej lavici o dačom svedčí.. hadam to na biličke bude o niečo lepšie.. byť tebou odvolanie jednoznačne pošlem, nemaš čo stratiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Daj odvolanie a uvidíš. Ak nie, tak budeš robiť budúci rok, veď čo môžeš stratiť... ak to nepôjde, tak pôjdeš v deviatke na normálne.