ked vy ste asi vsetci mali ciste na ZS ci nie ?? ja sa bojim, ze by som to nezvladala a nejake 4 by som dostavala a potom by ma neprijali na vysku ... viem velmi steesujem
jebe vam podte k nam .............asi tak by som to zhrnul ,ale inac v poho sa da .len ak ti ide o vysoku tak potom no neviem ,na nejakej exnarovej su napriklad niektore predmety hodnotene inak napr. ja som na postovej mal z geo 2 ,(musel som si opravovat znamky ) a na inych gymploch sa taketo predmety(neprofilujuce ,prosto predmety ktore ine gymnazia davaju za 1 len pre ucast-informa,geo,..... a na postovej kludne mozes schytat 3 a horsie ale to ti na vyske pomoze nabehnut na sposob ucenia si myslim ,ale naopak pri prijmackach ti to urcite nepomoze.ale inak je to jebnuta skola -spoluziak mal pokarhanie za prezuvky ,riaditelovi vadilo ze vidi niekoho sa bozkavat a tak dal 10 cm hygienicky odstup,na stuzkovej sme nemohli pit z krcaha ale museli sme mat slamky lebo prave zurila chripka,niekedy dokonca ked ine skoly maju voolno (riaditelske -napr. tento rok mala srobarka pondelok pred maturami volno ) tak my nie .ale rozhodujuce je este na aku vysku chces ist.tak asi tolko,dufam ze som ti pomohol
keď počujem reči typu "bože poštová jaka brutal ťažka škola, najlepšie gymnazium v KE, ježiš ved tam sa len biflit treba..atd..." tak ma až zdvíha zo stoličky...to su reči, nie je to pravda..take iste gymnazium ako každe jedno...a ani poriadnych učitelov tam nevedia nazbierat, hlavne na jazyky! uroven strašna učenie, hm, ano, je pravda, trebalo by sa učiť systematicky, no ale málokto to tak robí...nestíhal by inak nič..uči sa na predmet, z ktoreho ma byt pisomka...to je všetko...pravda je, že na tej škole nie je zle a dalsie plus, čo sa mi na nej páči je, že ucitelia nemajú šancu skúšať ústne, lebo by nič nestíhali...ale keby som si mala znovu vybrať strednu školu, určite to nie je gymnázium, pretože to mi nepomôže k ničomu..no a o obsahu učiva na gymnáziách už ani nehovorím..hrozne dačo totálne hluposti, nevyužitelne k životu, na nič..ale to asi každý by tak povedal... jediný predmet, ktorý mi je na niečo dobrý v živote, je anglina, na ktorú teraz aj tak všetci kašlu...noo, takže fakt neviem, podľa čoho sa hovorí tá veta, že "najlepšie gymnazium v KE" no a týmto komentárom vyjadrujem len MôJ názor!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale ne .. no skor niektore profesorky su tam tazke
osobne si myslim ze je na postovej privela zbytocneho buzerovania...ale da sa to
Gympel jak gympel, podla mna ziaden ti neda nejak viac alebo menej, mne nedava takmer nic
ok, všetko, čo som chcela o tomto