@1@2 a to suu taki normalni ludia? viete ze ne taky ze sa stale ucia a preto idu na take dobre gymnazium lebo ja taka nie som a zacala som sa obavat ze tam budu len sami taki a nebudem si s nikym rozumiet
@4 no to znie ako by to bolo velmi lahka skola to sa mi paci alebo sa ozval velky inteligent a v tom pripade mam problem to uz bolo sice asi davnejsie ale aky tam boli v tej dobre ucitelia ci profesori ci ako sa tam tomu hovori?
@6 aj ja som chcela ist na bilingvalne ale mama mi povedala ze to nezvladnem tak som sa jej pekne podakovala a vybrala som si toto a na ake ides?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale rodičia ma po psychickom a citovom vydieraní presvedčili, aby som šla na Metodovu
ako nic proti
ale tiez zalezi na tebe
aj ja sa tam chystám no až o rok =/ tak za rok mi povieš ty
@4 no to znie ako by to bolo velmi lahka skola to sa mi paci alebo sa ozval velky inteligent a v tom pripade mam problem to uz bolo sice asi davnejsie ale aky tam boli v tej dobre ucitelia ci profesori ci ako sa tam tomu hovori?
@6 aj ja som chcela ist na bilingvalne ale mama mi povedala ze to nezvladnem tak som sa jej pekne podakovala a vybrala som si toto a na ake ides?
@8 mhm fajn to si ma veeelmi potesila
@9 no to uz sa mi paci viac
@1 0 oki poviem ak nezabudnem
dufam ze som nezabudla napisat nic co som chcela