poznáte niekto nejaké nemecké gymnázium v poprade ? ak áno tak dajde aspon názov a aký máte názor na bilingválne gymnázia ? bude mi z nich niečo ? a aký názor máte na to konkrétne gymnázium v pp
Mna by zajimalo preco na to picuju ludia ze gympel mi nic nedal tak dopici sa naucte rozhodovat na aku skolu chcete ist a ze preco a nie len GYMPEL OMG PRESTIZ OMG SOM KUL ale rozmyslajte... Staci vediet po com chces ist a nasledne si podla teho vybrat strdnu skolu, to ze vam nic do zivota nedalo neznamena ze kazdemu tu to plati rovnako... proste nieje to ze gympel je na hovno ale VASE ROZHODNUTIE nanho ist studovat je nahovno
zacina ma stvat obmedzenost niektorych ludi na birdzi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Mna by zajimalo preco na to picuju ludia ze gympel mi nic nedal tak dopici sa naucte rozhodovat na aku skolu chcete ist a ze preco a nie len GYMPEL OMG PRESTIZ OMG SOM KUL ale rozmyslajte... Staci vediet po com chces ist a nasledne si podla teho vybrat strdnu skolu, to ze vam nic do zivota nedalo neznamena ze kazdemu tu to plati rovnako... proste nieje to ze gympel je na hovno ale VASE ROZHODNUTIE nanho ist studovat je nahovno
zacina ma stvat obmedzenost niektorych ludi na birdzi