Ahojte som v poslednom ročníku na základnej škole rozhodujem sa čo ďalej... naozaj neviem čo chcem robiť a ako ďalej čiže chcem ísť na gymnázium veľmi ma baví angličtina ale učitelia aj mama mi hovoria, že si na Bilingválnom gymnáziu zničím detstvo naoza
všetko je podľa toho, akú kvalitu bude mat bilingválny gympel, na ktorý by si šla .. keď nie dobrú, lepšie je ísť na normálny a angličtine sa venovať aj tak, v škole , či už mimo školy ...
@mebelindtiek Áno je mi to jasné Takže bola som na jednom súkormnom sa pozrieť ale ten nemal žiadnu úroveň boli tam detičky bohatých podnikateľov čo nevedeli po anglicky ani ceknúť ale chcem ísť na jedno z najlepších gymnázii v Prešove je štátne a naozaj sa tam maká staršia segra pozná odtiaľ veľa ľudí čo s ňou chodili na jednu z najlepších vysokých škôl tu na Sk a nemali žiadne problémy lebo boli naozaj namakaný
what the fuck? som v piataku na najlepsej skole na Slovensku a.k.a. bilingvalnom gymnaziu Sucany a nemyslim si, ze som sa zle rozhodla. a jak sa da si tym znicit detstvo?!
podľa toho na aké v mojom okolí je jedno dosť slabé súkromné a prejde tam každý kto ma money a myslím si že ak si vybereš kvalitné normálne gymnázium máš to tiež fajn a ak si fakt jednotkárka nemyslím že by si mala problém a ničila si dectvo veď predsa niekde tá uroveň musí končiť a jednotkári sú vrcholom tohoto reťazca a počítaj s tým že ak pôjdeš na hociaké gymnázium už to nebude ako základka tak je si myslím už jedno ktoré si vyberieš
@ssnehulienka Ďakujem pekne za názor vieš čo teraz som rozhodnutá, že pôjdem skúsiť prijímačky je mi jasné, že prvý rok bude makačka ale zase to je i na normálnom gympli inak vaša škola ponúka aj nejaké výmenné pobyty alebo prácu v zahraničí ?
@qossyend Áno presne ja som tiež bola na súkromnom pozrieť rozprávala som sa s pár ľudmi čo odtiaľ vyšli a vedia figu makovú oni to tak povedali ale toto je jedna z najlepších v Po a je mi smaozrejme jasné, že budem musieť makať a bude to úplne iné pritom sa naša škola považuje v meste za holubník totálny my skoro nič nerobíme veľa toho sa musím učiť doma a tiež na jazykovke inak by som nemala šancu spraviť prijímačky:/...
@ssnehulienka u wow pekne ale na túto školu som čítala na nete iba samé chvály a ty si už absolvoval nejaký pobyt v zahraničí? ...vraj prijímačky sú skôr logického typu na vaše gymko mňa na prijimačkách musí zachrániť jedine anglina dúfam, že mi to výjde
@simuulka112 nope, ja som lenivá, men sa nechce ísť na rok het a prijimacky su podobne IQ testu, chcu zistit, ci proste mas rozumcek, skusky z anglictiny tam vobec nie su
@maciatko0985 Ďakujem za názor takže určite chcem skúsiť tie prijímačky ...mňa anglina naozja baví chodím aj na jazykovku a neberiem to ako učenie sa skôr relax rada si čítam po anglicky teraz som dopozerala film Hunger games a jazyk je dnes naozaj potrebmý skôr sa bojím čo potom ďalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
anglicky sa naucis aj bez toho samozrejme
v prvom rocniku sa naucis jazyk a potom ked ti budu vysvetlovat hocico tak nebudes chapat presne tak isto ako by si nechapala po slovensky
ak gymnázium, tak jedine bilingválne.
a píše sa namakanÍ.