Čau. Chcem sa spýtať. Chcem ísť na gympel ... mate niekto prijímačky z hocijakých gymplov ? Aby som mal čo počítať (matika) dík PS.Sú prijímačky ťažké ?
nemôžu byť príjimačky ťažké, ked ja som ich dala, a vzhľadom na to, že matika je pre mňa španielska dedina a pred troma rokmi som príjimačky úspešne urobila ich 100% dáš aj ty
@gitarista445
Však to je super, neviem prečo sa vôbec bojíš
Som si celkom dosť istý, že ťa tam vezmú, len tomu ver a nestresuj, to je ta najhoršia vec čo môžeš spraviť
Monitor máš dobrý, známky tiež, tak nestresuj. Ja by som mala stresovať, čo na moju školu berú 93 a hlási sa nejakých 240 aj s druhou prihláškou
Daj si do Google prijímačky z matematiky a nájdeš toho dosť. A ťažké, to je relatívny pojem, pre každého je ťažké niečo iné. Na niektoré gymnázia je matika ťažká, na iné nie a potrpia si skôr na slovenčinu...Keď sa na tvoju školu hlási málo žiakov, tak tam máš miesto isté, aj keby si úplne primitívny tvor.
Ja keď som robil prijimacky na gymel, tak sa na skúškach sa opisovalo, otázky dopredu už boli vypracovane... Proste odpad, preto som na to gym nesiel :/
záleží aj na tom, aké to je gymnázium, ale je jasné, že sú ťažšie než na odborných
ale myslím si, že pokiaľ si neflákal celú základnú školu, tak by si to mal dať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Každé gymnázium to ma inak.
A či sú ťažké, tak to záleži od tvojích vedomostí
určite ťa prijmú ak nesi úplne vymletý
Však to je super, neviem prečo sa vôbec bojíš
Som si celkom dosť istý, že ťa tam vezmú, len tomu ver a nestresuj, to je ta najhoršia vec čo môžeš spraviť
Daj si do Google prijímačky z matematiky a nájdeš toho dosť. A ťažké, to je relatívny pojem, pre každého je ťažké niečo iné. Na niektoré gymnázia je matika ťažká, na iné nie a potrpia si skôr na slovenčinu...Keď sa na tvoju školu hlási málo žiakov, tak tam máš miesto isté, aj keby si úplne primitívny tvor.
ale myslím si, že pokiaľ si neflákal celú základnú školu, tak by si to mal dať