Ahojte , chcem sa spytat kedy ste boli prvy krat u gynekologa , ako to asi prebiehalo. Moze mame povedat ak uz nie som panna ? Dakujem za ROZUMNE odpovede
Ja som bol asi pred pol rokom keď som išiel ku krajčírke a zakecal som sa s jednou kočkou zo školy a akosi som s ňou vošiel do dverí ku gynekológovi. Chvíľu mi trvalo sa zorientovať, ale keď som videl ako na mňa civia tie ženy v čakárni tak mi to došlo. Všetci sa zabavili a ja som pokorne odkráčal na ďalšie poschodie....
u mňa to bolo dosť neočakávané, prvý krát som tam bola, keď ma tam poslali na pohotovosti. zároveň to bolo dosť na nervy, lebo sa na mňa - vtedy pannu - pozerali naraz 3 doktori a robili mi aj sono (nie cez brucho ale z vnútra)...
ehm, ale aby som ťa nestrašila, ty sa snáď nemáš čoho báť
ak ideš na prve vyšetrenie tak ti nebude robiť nič extra pokiaľ nemáš nejaké problémy... prezrie ťa ale nemusíš sa báľ, majú špeci nástroje pre mladé dievčatá, hlavne nerodičky no a myslím, že by to nemal povedať tvojej mame ale sú všelijakí doktori a asi závisí aj od toho ako dobre sa doktor pozná s tvojou mamou
co ja viem asi 16 som mala, prebiehalo to tak ze som povedala dobry, on tiez ze dobry, co vas trapi, ja ze nic len tak som prisla, ci som ok. a on ze super, vyskocte si tuto hore, tak som si vyskocila. strcil do mna zopar roznych predmetov, popritom sa ma spytal ako skola, potom ze ok hotovo ste zdrava mozete dolu, tak som sla dolu, on ze dovi a ja ze dovi
daj si pozor akurat na to aby si mala nejake dlhsie tricko alebo saty, pretoze sa budes pravdepodobne vyzliekat v predsienke este nez vojdes do ambulancie a ak nebudes mat dlhsie tricko, budes musiet na tej stolicke oproti nemu ked sa budete rozpravat sediet s holym zadkom, co je samo o sebe dost wtf situacia nehovoriac o tom, ze na nej pravdepodobne v ten den uz zopar zien s holym zadkom sedelo
@elemia ja neviem, nerozumiem tomu, tiez som ocakavala paravan ked som tam prvykrat sla je to uplne odveci, ty do tej miestnosti za nim proste vchadzas uz vyzlecena medzi miestnostou sestry a tej jeho je mala satna cez ktoru sa prechadza
ale potom som sa bavila s par kamoskami a tie hovorili, ze ich lekar to ma rovnako, tak som usudila, ze tie paravany su asi vazne len vo filmoch
@h8u ja tomu nechápem prečo vyzlečená ideš za ním? my máme u doktora veľkú čakáreň, a potom je ,,menšia čakáreň" v podstate ,,malá čakáreň + prezliekareň" a tam je miesto tak pre 2 či 3 ženy a tam sa ženy prezlečú, je to tam ako keby na tých 2 metrov štvorcových rozdelné, že dve stoličky sú za závesom a tak dajú si sukňu/šaty a na nohy tie návleky a potom sa ide do ordinácie, keď zavolá sestrička a doktor a sestrička majú jednu miestnosť, oproti sebe stoly, ale koza je tak daná, že tam sestrička nevidí, ale kebyže okolo ide, tak asi vidí nejakú piču tam no ale myslím, že ju to netankuje, dosť flegmatickí sú obidvaja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ehm, ale aby som ťa nestrašila, ty sa snáď nemáš čoho báť
daj si pozor akurat na to aby si mala nejake dlhsie tricko alebo saty, pretoze sa budes pravdepodobne vyzliekat v predsienke este nez vojdes do ambulancie a ak nebudes mat dlhsie tricko, budes musiet na tej stolicke oproti nemu ked sa budete rozpravat sediet s holym zadkom, co je samo o sebe dost wtf situacia nehovoriac o tom, ze na nej pravdepodobne v ten den uz zopar zien s holym zadkom sedelo
odvtedy som tam nebola.
ale potom som sa bavila s par kamoskami a tie hovorili, ze ich lekar to ma rovnako, tak som usudila, ze tie paravany su asi vazne len vo filmoch
hygiena sto bodov im teda.