nepočúvaj ich. ja by som bez anestézi tiež nešla. už som dvakrát bola. síce som tam musela týždeň ležať a na infuzkach byť, ale nelutujem. chlapček čo bol predomnou, nemohli ho uspať a ten tam strašne plakal.. no brrrr
@nationalgeographic Hej, to som už raz mala, ked som bola v lete v nemocnici a vyberali mi vodu z kolena. Tak mi dali takú oblbovačku a nič som necítila a strašne sa mi chcelo smiať Nemala som si na nič pamätať, ale pamätám si všetko a bola to sranda
@makiri Ved sa mi smiali, že ako budem rodiť. Mne nevadí, ked mi strkajú hadičky do nosa a tak, ale ked ide o ústa tak panikárim. Mám problém dovoliť doktorke aby sa mi pozrela do hrdla
kazdy to znasa inak veru..no pre mna to bol jeden z najviac neprijemnych zazitkov :/ je to na tebe,zvladnut sa to da urcite,ale ked clovek rata s tym,ze to nebude az take zle a nakoniec je to fakt take zle.. tak vtedy prislo dost sklamanie kazdopadne mat to za sebou je povznasajuci pocit.
@emilywolf tak ale anestézia? veď nejdeš na operáciu...mne keď to robili ani mi nepovedali čo iba že ,,prídi nalačno"...som si myslela že mi budu krv brať alebo dačo take a on mi len dačo ,,nastriekal do hrdla" lahla som si nabok a za 15min vybavená
Čo je to za doktorku, keď nevie jednať s ľuďmi? To určite vyrieši problém, keď ťa zosmiešni, teda nemám radam takýchto lekárov majstrov sveta, pri ktorých ukázať obyčajné emócie je zločin.
@emilywolf mojej babke to robili ,ale ten doktor bol tak neprofesionalny velmi sa babka sťažovala
no podla mna to nie je žiadna hanba pravdu povedať ja by som tam ani nešla ,skúsila by som vysadiť lepok a pozorovala by som či mi nie je lepšie ,ale na takéto vyšetrenie by ma neprinútili bez anestezy
a nedá sa len také niečo, aby si si to nejako veľmi nepamätala?
ja som mala niečo také, keď som mala asi 8 rokov a som si pamätala len veľmi málo.. len to viem, že mi to nebolo príjemné, ale vôbec som si nepamätala, že som revala (ale ževraj som revala poriadne) a celkovo to rýchlo zbehlo...
ja som moju doktorku tiez pytala, ci mi nemoze nieco pichnut, ale povedala, ze sa to vraj nerobi (to je pri tom decka gastroent.) a co sa tyka vysetrenia, no co ti poviem... budem ta strasit..? ..ale najviac sa mi paci ako to vsetci volaju "hadicka" ..pritom, ked si spomeniem na to, co vytiahla, az sa mi zatmie pred ocami (ale vysetrenie je kratke, to vydrzis..)
ten prvý krát mi do ust nastriekali takú tu vecišku na umrtvenie -a to bolo mega v pohode
treba zhlboka dýchať a predstavovať si jednorožce na lúke ,určite nie ako ja orálny sex
a ten druhý krát to bolo drsnejšie lebo ten doktor mi to tam rval ale trvalo to asi len 8 minut a to mi išli až do tenkého čreva ,nahoršie bolo odoberanie vzoriek nepríjemné veľmô
a inak nepanikár tu ,ľudia su na tom omnoho horšie a nechcú anestézu a ty sa ideš dosrať s meter a pol dlhej hadice
neboj sa vobec to neni take hrozne jak sa hovori.. nahodou, je to celkom zaujimave ked sa mozes pozerat na svoj zaludok a celu cestu donho ..si lahnes na lavy bok, ruka pod hlavou, do ust ti da sestricka take kolecko na zahruznutie nech sa ti usta nezatvoria hrdlo ti znecitlivia anestetickym sprejom.. ked to to tam budu pchat, nemozem povedat ze je to prijemne ale nic hrozne trocha ta moze napinat ale urcite to zadrzis pohoda ..a cele to trvalo asi dve minuty..
ja by som asi vyvádzala rovnako ako ty, nič si z toho nerob.. bývalá spolužiačka chodila dosť často a dala si predtým pichnúť tiež taký oblbovák a popísala nám to tak, že ona z toho zaspala, potom sa zobudila, mala v hrdle hadičku, chcelo sa jej plakať a sestrička ju držala a potom zase okno a prebrala sa až na izbe
@emilywolf mne to zistili v 18 hovno mi bolo, problemy mi zacali az potom
da sa to prezit, ale kebyze mi daju na vyber, podla mna by mi stacilo aby mi dali len to umrtvenie do krku, nie celkovu anesteziu.... predsa len ,,mrtvy,, clovek horsie spolupracuje
No nebolí to ale je to veľmi nepríjemné ja som na tom bola pred 2-mi rokmi no a aj na kolonoskopii no ale na tej kolonoskopii som mala anestéziu a keby idem ešte niekedy na fibroskopiu tak tiež určite len s anestézou
a to čo ti tu píšu že nejdeš na operáciu no ... veď tej anestézy ti nedajú veľa .. budeš uspatá tak 15min . horšie je na tom že budeš musieť týždeň ležať na infuzkách a nič nejesť 3 dni ... a celé vyšetrenie trvá tak 10 minút
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
no ja som ešte nepočula že by niekomu davali anestezu pri tomto
držim palce každopadne
ser na to, tých pár minút v pohode prežiješ
nie je to vôbec tak hrozné ako to všetci opisujú. len hlavne pred tým nejedz
no podla mna to nie je žiadna hanba pravdu povedať ja by som tam ani nešla ,skúsila by som vysadiť lepok a pozorovala by som či mi nie je lepšie ,ale na takéto vyšetrenie by ma neprinútili bez anestezy
ja som mala niečo také, keď som mala asi 8 rokov a som si pamätala len veľmi málo.. len to viem, že mi to nebolo príjemné, ale vôbec som si nepamätala, že som revala (ale ževraj som revala poriadne) a celkovo to rýchlo zbehlo...
len male deti to znašali dosť zle, strašne plakali a rozpravali od veci
Ano je to nepríjemné stále ťa napína ale nič to nie je, neublíži ti to, je to len nepríjemné P
a po 5 minútach máš po tom neboj sa nič to nie je
ten prvý krát mi do ust nastriekali takú tu vecišku na umrtvenie -a to bolo mega v pohode
treba zhlboka dýchať a predstavovať si jednorožce na lúke ,určite nie ako ja orálny sex
a ten druhý krát to bolo drsnejšie lebo ten doktor mi to tam rval ale trvalo to asi len 8 minut a to mi išli až do tenkého čreva ,nahoršie bolo odoberanie vzoriek nepríjemné veľmô
a inak nepanikár tu ,ľudia su na tom omnoho horšie a nechcú anestézu a ty sa ideš dosrať s meter a pol dlhej hadice
bud rada ,že nejdeš na kolonoskopiu
čau.
neboj sa vobec to neni take hrozne jak sa hovori.. nahodou, je to celkom zaujimave ked sa mozes pozerat na svoj zaludok a celu cestu donho ..si lahnes na lavy bok, ruka pod hlavou, do ust ti da sestricka take kolecko na zahruznutie nech sa ti usta nezatvoria hrdlo ti znecitlivia anestetickym sprejom.. ked to to tam budu pchat, nemozem povedat ze je to prijemne ale nic hrozne trocha ta moze napinat ale urcite to zadrzis pohoda ..a cele to trvalo asi dve minuty..
Celiakiu od 2rokov,cize som tam bol xkrat
da sa to prezit, ale kebyze mi daju na vyber, podla mna by mi stacilo aby mi dali len to umrtvenie do krku, nie celkovu anesteziu.... predsa len ,,mrtvy,, clovek horsie spolupracuje