Budem tvoriť, písať, fajčiť, sedieť v krčmách (ale takých tých malých, tmavých, viete akých...), budem s mužom, s kamarátmi, pôjdem za mojou Marienou do Lieskovca (!), budem čítať a... neviem
najprv mi musi skoncit skuskove :/ ale zatial mam naplanovanu Pohodu, dovolenku so segrou v Bulharsku, robota, knihy, nejake veci do skoly, kamarati, byt s muzom a tak
Napríklad ja leto neznášam, pretože je stále horúco, pozitívne na ňom vidím len to, že sú často búrky. Kedysi aj to, že sa nejde do školy, ale momentálne by som bral aj školu.
hej.. ale myslím to tak, že sa začalo voľno (teda , pre nás študentov) ja mám leto veľmi rada, vždy sa ho snažím naplno využiť... preto sa pýtam na nejaké zaujímavé nápady... kam ísť, čo vidieť... (alebo nejaké zaujímavé akcie)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
to mi pripomína jedno meno, s ktorým som podpisoval zmluvu raz ale on bol Szamer
som proste ovplyvňovaná dobou ...
Napríklad ja leto neznášam, pretože je stále horúco, pozitívne na ňom vidím len to, že sú často búrky. Kedysi aj to, že sa nejde do školy, ale momentálne by som bral aj školu.