Super pravopis Ale k veci- Herbal Essences je skvela znacka, krasne to vonia a tie sampony su fakt super- mojim vlasom vyhovuje maloktory sampon a Herbal Essences je asi to najlepsie, co som zatial nasla aj ked su o cosi drahsie nez ine znacky
@Peter Piper vies co radcejj keby si sa staral radcejj o seba... Dost pochybujem ze si dokonaly...a inak ak ta to tak EXTRA zaujima tak hejj chcela som vedet na co skor budu davat komentare...
@mon1ka323 no ja nemam coho bat to ty by si sa mala bat, ze neprejdes do dalsieho rocnika zo slovenciny .. ale ako tak uz dlhsiu dobu sledujem gramatiku deciek v tvojom veku, tak su tie profacky asi rovnako vymlete ako vy
@chumaciiik chybu hladat nemusim, ked mi hned splechne sama do tvare...
a ked vas v skole nedokazu naucit ani zaklady, lebo dnesna mladez je extremne vymleta..tak to skusam aspon takto, mozno si to zapamatas lahsie ked ti niekto pri tom nadava do prijebanych..ja neviem no. je to deti na vas
clovek nie je prijebany preto, lebo nevie gramatiku preboha. Oukej, je to to trosku hanba, lebo decka na zakladke mozno nerobia take chyby ako niektori na BIRDZ, ale to nie dovod aby sa tu predvadzal a dost nevhodnou formou daval najavo..pretoze prejavom debility a hluposti nie je len gramatika, ale aj vulgarizmy a sposob, akym sa prezentujes.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ja si myslím,že tie výrobky môžu pekne voňať,ale neviem,ešte som ich nevyskúšala,ale tiež by ma to zaujímalo
schvalne
to by som este bral, ale snad necakas, ze ti toto prejde
hlavne ked sa ohanas tym, ze sa mam starat o seba
jaaj deti..
a nehram sa na doleziteho, len nemam rad 16-17 rocnych ludi, ktory su uz relativne dospeli ludia a nepoznaju zaklady rodneho jazyka
chybu urobi kazdy..aj ja sem tam, ale toto niesu chyby, ale vasa drbnutost.
a je na polutovanie, ze vam to je jedno
btw: nabuduce si svoje inteligentne komentare bez pointy nechaj pre seba
a ked vas v skole nedokazu naucit ani zaklady, lebo dnesna mladez je extremne vymleta..tak to skusam aspon takto, mozno si to zapamatas lahsie ked ti niekto pri tom nadava do prijebanych..ja neviem no. je to deti na vas
clovek nie je prijebany preto, lebo nevie gramatiku preboha. Oukej, je to to trosku hanba, lebo decka na zakladke mozno nerobia take chyby ako niektori na BIRDZ, ale to nie dovod aby sa tu predvadzal a dost nevhodnou formou daval najavo..pretoze prejavom debility a hluposti nie je len gramatika, ale aj vulgarizmy a sposob, akym sa prezentujes.