Čo si myslíte o hnutí Hippies (alebo aj deti kvetov)...
Hippies, deti kvetov, je psychedelické hnutie mládeže 60. rokov 20. storočia propagujúce spontánnosť, voľnosť, mier, krásu, lásku, tiež drogy a pohlavnú promiskuitu, pod heslom flower
V tomto období sa muselo krásne žit, ak ste boli členmi tohto hnutia. Ak boli promisuitní a čo ja viem čo, nech boli. Ale v podstate boli štastní. Alebo len moja mylná predstava???hm...peace.
Je to totálna somarina. Sfetovaný ľudia, ktorí sexovali s každým, kto sa vyskytol v okruhu 100 km. Mizerné básne a vyložene zlé a nezaujímavé poviedky.
To veľmi dobre viem. S takými ľuďmi som zabila 5 rokov a stašne to ľutujem. Preto mám takýt názor. Keby mi niekt povedal hippisáčka, tak ho niečim ovalím. Takže v mojom prípade je to tá realita.
501 s celkom prozaického dôvodu. Bla som zamilovaná. Mala som dvadsať a nevidela som, že ma dotyčný zneužíva, lebo mám prašulky a jemu sa nechcelo robiť nič. Taký invalidní sourozenec od Bondyho.
mier a laska v pohode nazor ale uvedomte si že kvoli hippisakom američania zakazali travu ,lebo boli furt zfetovany z lsd ,pachali samovraždy ,nevedeli o sebe , propagovali ganju a ludia si mysleli že to maju z ganje
501 oči mi otvorila jeho nechuť k práci a to, že sa mi nechával vydržiavať. Okrem toho som na výške stretla iných ľudí a vtedy som vedela, že s ním nikdy v živote nechcem mať nič, lebo okrem tých blbých intelektuálnych kecov nič nezvládal.
...v každom prípade sa s tým slovom niekedy stretávam...ľudia mi totiž raz za čas zatresnú, že vyzerám ako hipisáčka...a to len kvôli tej mojej farebnej kapse, geeeez...
a holt, dnes sú aj čudnejšie indivíduá, než hippies...takže vlastne ani názor ako taký nemám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ta promiskuita a tie drogy.
Proti gustu ziadny disputat.
Pre mna to nie je.
inak vyzeraju celkom "neškodne" a milo
proste tu ide o ten štýl obliekania o duševný rozmer...
sak som napísal ,že mám aj malé výhrady proti
@26 hm zaujímavé...
sak neni snad v zivote najdolezitejsie byt stastny ? a oni boli !
dnes same starosti problemy atd...
a holt, dnes sú aj čudnejšie indivíduá, než hippies...takže vlastne ani názor ako taký nemám