Mám 17 rokov a hľadám si dievča. Skúšal som už aj zoznamky, aj na diskoteky chodiť a zatiaľ som nenašiel žiadnu babu čo by mala o mna zaujem. Som milý, síce výzorovo patrím k tým škaredším, ale už 3 roky som sám a chcem mať konečne pekný vzťah. Dajte rady
Hladaj dalej, tak aspon 5 rokov. V tvojom veku si zbytocne hladas realny vztah, obaja by ste na to ani neboli vyzreti. Radsej si uzivaj pohlavnych rozkosi a objavuj tajomstva zenskeho tela. Ver mi, ze dievčatá nepotrebuju byt vo vztahu, aby si s tebou nieco zacali. :S
Chlapče, plač až keď budeš mať 25 ako ja čoskoro alebo 30 a budeš sám ...aj ja chcem vzťah a tiež pekný, ale asi si ešte budeme musieť ďalej počkať ...výzorovo zas až tak nevyzerám zle si myslím, ale tak niekto má šťastie a nemá problém si aj za mesiac nájsť niekoho a niekto hľadá aj celý život a nepomôže si
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Neni to lehky
Nesel bych za nic
Do lehke divky