no...mal,pretoze nejaka rodina sla niekam autom a dosla im pohonna latka tak zastali a nemohli ist prec lebo ich sledoval ten pes,ci co!?tak to male dieta sa spieklo...zevraj to bolo strasne smutnee!!!hej,idem googlit
odvahu?myslis ze treba odvahu?citam si recenziu a uplne sa tesiim!neznasam horory a fakt,ze mi v zilach pulzuje krv ma obcas privadza do blbych situacii ale brutalne knihy skutocne milujem...teraz som citala vela knih od Robina Cooka,z lekarskeho prostredia, Toxín a Kómu...
Podvedome a hmlisto videl, ako skočil na CHLAPCA, zrazil ho na zem, oddrapil mu mäso od kostí a pil pulzujúcu krv, prečerpávanú zomierajúcim srdcom.
No...prave som dosla z kniznice,prekvapilo ma ze aka je tenka ta kniha dlho som ju hladala,uz som aj stracala nadej ze tam bude ale bolaa!taak tesim sa a cita sa Cujo ci Kujo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
stopercentne
Podvedome a hmlisto videl, ako skočil na CHLAPCA, zrazil ho na zem, oddrapil mu mäso od kostí a pil pulzujúcu krv, prečerpávanú zomierajúcim srdcom.
No...to bude skutocne zabava