Dokonca aj pokračovanie, ale to sa mi tak nepáčilo. Príliš vulgárne na môj vkus, ale na druhej strane to bol zrejme prostriedok na vykreslenie a ironizovanie doby
@godot jedná sa skôr o voľné pokračovanie... čo znamená, že sú tam tie postavy, ale už sú "vyslúžilé"
je tam celkovo iný humor, iné prostredie, nie je to tak absurdné... osobne si myslím, že si budem musieť ešte čo to odžiť a dostať sa do iných stavov, aby sa mi to páčilo tak ako Hlava.
citala. pacilo. velmi. moj maniacky stav stav pokracoval aj dlho po docitani. stiahla som si ju ako audiobook do mp3-ky a teraz ju pocuvam v originali. paci sa mi to viac. preklad tomu dost ubera.
necital,ale spominali sme to na litike, ale kedze na litiku moc nemam nadanie tak si neviem spomenut kto to napisal,ani v ktorom to bolo obdobi teda pockat obdobie to tusim bolo zeee ehm medzivojnova literatura ??
výborná kniha, požičala som si ju z knižnice, prečítala na jeden hlt a potom som si ju ešte aj kúpila, lebo to je jedna z kníh, ktorú sa oplatí mať doma... český preklad sa mi zdá vtipnejší, v slovenčine sa to pokúša byť príliš spisovné a slušné... a raz si ju určite prečítam aj v origináli
ale film ktorý vznikol podľa tejto knižnej predlohy je dosť slabý... vôbec nemá tú správnu atmosféru a celé je to príliš doslovné a nasilu
Heller nevedel odhahnut dlzku knihy. Este Hlava XXII ujde (i ked a aj nudne miesta, ale napriklad Nieco sa stalo, tam je poslednych 200 stran uplne zbytocne... Ale totalne.
a film bol fajn, ale len pre tých, čo čítali...lebo si perfektne mohli domýšľať a vedlei čo bude, ako to opísal, čo si o tom myslela, čo to spôsobilo..a..veľa som sa smiala tým pádom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Šaak ti aj napišem! Raz chcem založiť diskusiu, aj to sa nedá.
Akurát som to dočítal, až teraz, áno. A mám ten maniácky stav, že uaau. Že až tu musím založiť nejakú bezpredmetnú anketu.
Nech žije Milo.
je tam celkovo iný humor, iné prostredie, nie je to tak absurdné... osobne si myslím, že si budem musieť ešte čo to odžiť a dostať sa do iných stavov, aby sa mi to páčilo tak ako Hlava.
aha, no, a Zaverecna!... neviem. nieco sa mi na nej pacilo velmi a nieco ani nie.
A vážne je to veľmi voľné pokračovanie (Myslím Záverečná, nie Leví kráľ
(A)(A)(A)
Torrent downloaded from » www.Demonoid.com
skus tam pohladat. prerozpraval to kandinsky
ale .. tu mas
» www.demonoid.com/files/details/1...
O čom to je? Oplatí sa čítať?
ale film ktorý vznikol podľa tejto knižnej predlohy je dosť slabý... vôbec nemá tú správnu atmosféru a celé je to príliš doslovné a nasilu
Alebo možno existuje, len... ju nečítal
@34 Dobry postreh, tiez sa mi to zdalo rovnako s tymi prekladmi
len este treba skritizovat film a
.. @mielikki @grietusha ono to ma "dvojku" radsej citat nebudem.. teda hladat
jj, Milo forever
a ta kniha
bola
ano !!