a podla mna bol jezis iba nejaky chlap z buducnosti, ktory vedel liecit a robit zazraky len pomocou dnesnych veci...napr: lieky...ved vtedy sa zomieralo aj na nadchu....
ze chlap z buducnosti si povedal,ze ide kuknut Jezisa do minulosti....Pride tam a hlada Jezisa...kazdeho sa pyta,ze kde je,kde je mesias,vykupitel,ten co robi zazraky a nikto by nevedel,z o com chlap toci...az napokon videl,ze niekto zomiera,alebo ze je niekomu zle a tak, tak ho uzdravi, pretoze ma pri sebe lieky,lebo vedel,ze v tych casoch bolo vela chorob a tak sa na to pripravil....a kazdy sa na nho pozeral,ze co to kto to...tak asi to bude on ten Jezis! a tak si uvedomil,ze on je vlastne Jezis... ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a Ježiš existoval podľa mňa, len je dosť diskutabilné či bol naozaj ..Boží" syn
@1 ale to by znamenalo ze ani jezis vsetko nedokaze
Ak ma biblia pravdu, tak potom si bud nedokaze spravit tak horucu placku, alebo ju nedokaze zjest. To by znamenalo ze jezis tiez nedokaze vsetko
Ale zoberme si za priklad teda C.Norrisa: dokazal by to on? Potom by to znamenalo ze ani on, vsemohuci, nezmoze vsetko
skade si zobrala,že nie?
máš pravdu, to ide fakt do kopy
ale tak nazor ti brat nebudem
ale zasmiat je dovolene, nie?
ze chlap z buducnosti si povedal,ze ide kuknut Jezisa do minulosti....Pride tam a hlada Jezisa...kazdeho sa pyta,ze kde je,kde je mesias,vykupitel,ten co robi zazraky a nikto by nevedel,z o com chlap toci...az napokon videl,ze niekto zomiera,alebo ze je niekomu zle a tak, tak ho uzdravi, pretoze ma pri sebe lieky,lebo vedel,ze v tych casoch bolo vela chorob a tak sa na to pripravil....a kazdy sa na nho pozeral,ze co to kto to...tak asi to bude on ten Jezis! a tak si uvedomil,ze on je vlastne Jezis... ....
tak sa radšej znova len pousmejem
Ale smiať sa z druhých je nevhodné, neslušné a je to na zaplakanie
Tak spravil beletriu a nie literatúru faktu, kto by kupoval také žvásty?